Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kystbusen- lotnisko - Norwegia

Czytali temat:
(325 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hej mam pytanko i licze na wasza pomoc
może ktos wie jak wygląda trasa od przystanku kystbusena w Bergen do lotniska ile czasu potrzebuje na pokonanie jej na auto-nogach bądź jakimś środkiem komunikacji miejskiej
(chodzi mi te najkrótsza bo mam 30 min do odlotu samolotu czy to starczy nie znam topografii tego miasta wiec każde wskazówki będą mile widziane
dzięki za ewent odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
hej mam pytanko i licze na wasza pomoc
może ktos wie jak wygląda trasa od przystanku kystbusena w Bergen do lotniska ile czasu potrzebuje na pokonanie jej na auto-nogach bądź jakimś środkiem komunikacji miejskiej
(chodzi mi te najkrótsza bo mam 30 min do odlotu samolotu czy to starczy nie znam topografii tego miasta wiec każde wskazówki będą mile widziane
dzięki za ewent odpowiedzi

Hmmm Kami,ja nie bardzo rozumiem Masz 30 minut do odlotu samolotu???
Przeciez odprawa konczy sie wczesniej,wiec jak chcesz wejsc na poklad np.5 ,10 czy nawet 15 minut przed odlotem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
z tego co ja widzę w necie, to przystanek w bergen jest na busstasion, a dotarcie z tego miejsca do lotniska w 30 minut jest awykonalne (to jest trasa koło 20km). chyba, że zatrzymuje się gdzieś jeszcze, gdzieś właśnie w okolicy lotniska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
jeszcze widzę, ze nesttun zalicza po drodze. stamtąd będzie bliżej. o około połowę. ale jak masz tak mało czasu, to pomyśl o taksówce. choć i taksówka nie zagwarantuje ci, że zdążysz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
ja mysle ze nie ma szans ja mieszkam na nesttun i jade na lotnisko 15 min jest zima snieg, slisko i wszyscy jezdza wolniej na autobus nie ma co liczyc nie wiesz nigdy czy bedzie na czas i czy dojedzie
poza tym ok 30 min przed odlotem chyba powinnas wchodzic na lotnisko..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dziekuje wszyskim za odpowiedz

Oczywiscie moje roztargnienie znow wzieło gore mam 30 min odkąd wysiądę z samolotu by dostać sie na stacje kystbusen gdyż muszę sie dostać na autobus do Stavanger
specjalnie nie biorę już nawet bagażu by nie tracić czasu a i opcje taxi rozważam a może ktoś z was kto zna miasto ( skróty) i chciałby mi pomoc w tej walce z czasem 15 lutego wieczorem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
odswiezam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok