Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

SZUKAM PRACY - BERGEN - Norwegia

Czytali temat:
(898 niezalogowanych)
5 Postów
Karol Plusa
(pracownik_miesiaca)
Wiking
Mam 20 lat. Szukam pracy w Bergen. Jestem zainteresowany kazda praca. Zawod: technik informatyk.(+odbyte praktyki). Mam 2 letnie doswiadczenie w pracy w porcie przy przeladunku (rozne prace). Pracowalem rowniez przy malowaniu scian, kladzeniu plyt karton-gips, oraz przy pracach ogrodniczych oraz przy kopaniu rowow. Pracowalem rowniez na wysokosciach. Od kilku miesiecy pracuje jako cleaner na statku. (mycie ladowni).
Nie boje sie zadnej pracy i chetnie sie przyucze. Jestem pracowity i odpowiedzialny. Jezeli potrzebne sa jakies szkolenia lub uprawnienia po ktorych dostane pewna prace to niema przeszkod, abym takie uprawnienia zrobil. Angielski komunikatywny ( uzywany w pracy ).

Posiadam zakwaterowanie w Bergen.

Wiec jezeli jest ktos mi w stanie pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek pracy, to prosze o kontakt. Naprawde zlapie sie kazdej pracy. Prosze o pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pracownik_miesiaca napisał:
Mam 20 lat. Szukam pracy w Bergen. Jestem zainteresowany kazda praca. Zawod: technik informatyk.(+odbyte praktyki). Mam 2 letnie doswiadczenie w pracy w porcie przy przeladunku (rozne prace). Pracowalem rowniez przy malowaniu scian, kladzeniu plyt karton-gips, oraz przy pracach ogrodniczych oraz przy kopaniu rowow. Pracowalem rowniez na wysokosciach. Od kilku miesiecy pracuje jako cleaner na statku. (mycie ladowni).
Nie boje sie zadnej pracy i chetnie sie przyucze. Jestem pracowity i odpowiedzialny. Jezeli potrzebne sa jakies szkolenia lub uprawnienia po ktorych dostane pewna prace to niema przeszkod, abym takie uprawnienia zrobil. Angielski komunikatywny ( uzywany w pracy ).

Posiadam zakwaterowanie w Bergen.

Wiec jezeli jest ktos mi w stanie pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek pracy, to prosze o kontakt. Naprawde zlapie sie kazdej pracy. Prosze o pomoc.
a co z twoją obecną pracą? żebyś nie został beż żadnej pracy "na lodzie" ode mnie tylko taka mała przestroga, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Jasneeeee.milion prac wymienionych i 20lat na karku.Mało wiaygodne CV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Plusa
(pracownik_miesiaca)
Wiking
Czemu mam sie Tobie tlumaczyc jak nie masz mi nic do zaproponowania? Wierzyc nie musisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Czemu mam sie Tobie tlumaczyc jak nie masz mi nic do zaproponowania? Wierzyc nie musisz. nie chodzi o tłumaczenie tylko nikt cie bez doswiadczenia nie przyjmie do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Plusa
(pracownik_miesiaca)
Wiking
To uwierz, ze to co napisalem to w 100% prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Czemu mam sie Tobie tlumaczyc jak nie masz mi nic do zaproponowania? Wierzyc nie musisz.a co z twoją obecną pracą pomywacza statków? za słabo płaci czy za ciężko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Plusa
(pracownik_miesiaca)
Wiking
to jest praca w polsce. Placa bardzo dobrze, ale chcialbym wyjechac NA STALE do Bergen, do rodziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Plusa
(pracownik_miesiaca)
Wiking
Up
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok