Mam 20 lat. Szukam pracy w Bergen. Jestem zainteresowany kazda praca. Zawod: technik informatyk.(+odbyte praktyki). Mam 2 letnie doswiadczenie w pracy w porcie przy przeladunku (rozne prace). Pracowalem rowniez przy malowaniu scian, kladzeniu plyt karton-gips, oraz przy pracach ogrodniczych oraz przy kopaniu rowow. Pracowalem rowniez na wysokosciach. Od kilku miesiecy pracuje jako cleaner na statku. (mycie ladowni).
Nie boje sie zadnej pracy i chetnie sie przyucze. Jestem pracowity i odpowiedzialny. Jezeli potrzebne sa jakies szkolenia lub uprawnienia po ktorych dostane pewna prace to niema przeszkod, abym takie uprawnienia zrobil. Angielski komunikatywny ( uzywany w pracy ).
Posiadam zakwaterowanie w Bergen.
Wiec jezeli jest ktos mi w stanie pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek pracy, to prosze o kontakt. Naprawde zlapie sie kazdej pracy. Prosze o pomoc.
Nie boje sie zadnej pracy i chetnie sie przyucze. Jestem pracowity i odpowiedzialny. Jezeli potrzebne sa jakies szkolenia lub uprawnienia po ktorych dostane pewna prace to niema przeszkod, abym takie uprawnienia zrobil. Angielski komunikatywny ( uzywany w pracy ).
Posiadam zakwaterowanie w Bergen.
Wiec jezeli jest ktos mi w stanie pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek pracy, to prosze o kontakt. Naprawde zlapie sie kazdej pracy. Prosze o pomoc.