Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyprzedaż garażowa - Norwegia

Czytali temat:
Damian Piatek artur gggg Dariusz Jedrzejewski Kaja W blob74 Agnieszka6 norbi 1990 Sylwester Kudła Tomi.wisza (2774 niezalogowanych)
1 Post

(PatrycjaWalczak)
Wiking
Cześć ! Jestem w Norwegii od 29 dni jako au-pair. Chciałam zapytać czy ktoś z Was wybiera się może na któryś pchlich targów/wyprzedaży garażowych w ten weekend. Ja chciałabym wybrać się z samej ciekawości, może ktoś z Was też się wybiera? Info odnośnie wyprzedaży:

Lørdag 31. august kl. 11-16.00 &
søndag 1. september kl. 12-17.00:
★ GARASJESALG @ Sandalsringen 277 (Fana)
➜ Info fra arrangør: Kerstin Danielsson Røskeland:
Møbler, keramikk, kasser, bilder, lamper, kjøkkenutstyr, vintage dingser, klær, tepper, bøker, skandinavium osv.

Lørdag 31. august kl. 11-16.00
★ GARASJE/HAGESALG @ Kiplehaugen 33 (Godvik)
➜ Info fra arrangør Veronica Brudeseth:
"Salg av masse flotte dameklær (en del ubrukt), barneklær, smykker, sko og div tilbehør, hyller, pynteting, rammer, barneleker, dvd’er, cd’er, grillting, bager, dukkevogn, lamper, tegneserier og mye annet spennende! Veldig mye ting og til en billig penge!
➜ Finne frem:
Ta av mot Alvøen fra motorveien mot sotra.
Ta så til venstre under motorveien ( mot Godvik) … Så andre vei opp til venstre ( en krapp sving/ bakke)
Følg Kipleveien opp og ta til venstre etter noen røde garasjer. Følg kiplehaugen innover til rekkehus nr 33. Parker langs hekk på venstre siden. ( snuplass i enden av veien)
Buss. Rute 441 fra sentrum. Av på stoppet v/ stølavannet ved kipleveien. Rett etter godviksvingene."

Mi osobiście bardziej pasuje ta na Fanie bo mam bliżej z domu, chociaż ta druga wydaje się być większa. Ktoś z Was się wybiera?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
PatrycjaWalczak napisał:
Cześć ! Jestem w Norwegii od 29 dni jako au-pair. Chciałam zapytać czy ktoś z Was wybiera się może na któryś pchlich targów/wyprzedaży garażowych w ten weekend.
jestes tu dopiero miesiac.... te garazowe wyprzedaze to jest smiech na sali....
pomieszkaj tu dluzej to bedziesz zygac tym zamilowaniem norkow do staroci i uzywanym wszystkim z loppemarkedow... brrrrrr mosiadz i stare drewno rzadzi w kazdym domu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok