Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam kapeli - Norwegia

Czytali temat:
waclaw maciejowski Łukasz Rybarczyk Robert L Marti Marti Karolina Kargol Ja Gabriel Miro vski Adrian.F Wojciech. (7720 niezalogowanych)
8 Postów
Kriss Kross
(kargulk)
Wiking
Czesc wszystkim! Otoz poszukuje osoby chetne do stworzenia kapelki albo kapeli poszukujacej gitarzyste (dla mnie najlepsze ciezkie brzmienia) na terenie hordaland. Napisalem ciezkie brzmienia jednak z checia podejme sie a przynajmniej sprobuje kazdego innego rockowego grania bo przeciez chodzi o pasje. Gram na gitarce posiadam 7 strunowe wioslo esp. Nie jestem zadnym ksiazkowym gitarzysta nie umiem grac z nut itp. Umuem grac z tabulatur. Doswiadczenia z grania w kapeli troche posiadam ostatnie pare lat gralem w kapeli w Anglii (troche death metal, grind, trash i hardcore). Co tu dodac...mam troche pomyslow no i czekam na was!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
kargulk napisał:
Czesc wszystkim! Otoz poszukuje osoby chetne do stworzenia kapelki albo kapeli poszukujacej gitarzyste (dla mnie najlepsze ciezkie brzmienia) na terenie hordaland. Napisalem ciezkie brzmienia jednak z checia podejme sie a przynajmniej sprobuje kazdego innego rockowego grania bo przeciez chodzi o pasje. Gram na gitarce posiadam 7 strunowe wioslo esp. Nie jestem zadnym ksiazkowym gitarzysta nie umiem grac z nut itp. Umuem grac z tabulatur. Doswiadczenia z grania w kapeli troche posiadam ostatnie pare lat gralem w kapeli w Anglii (troche death metal, grind, trash i hardcore). Co tu dodac...mam troche pomyslow no i czekam na was!

To milo. Ja szukam rowniez ale mieszkam na terenie Ostfold, jakby ktos byl zainteresowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Kriss Kross
(kargulk)
Wiking
cisza... :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Julia Maćkowiak
(Julietka)
Wiking
Ja chętnie mogłabym się podjąć wokalu,jeśli ktoś by chciał spróbować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Victor J
(JVP)
Wiking
Polsko -Norweski zespół szuka gitarzysty, gramy w centrum Bergen
Kiedy masz czas sie spotkac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(mona8213)
Wiking
Szkoda ze nie w Tromso
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Kriss Kross
(kargulk)
Wiking
JVP chwilowo pracuje na 2 zmiany. Jeden tydzien od 7 do 15 i od 15 do 23 kolejny. Weekendy zazwyczaj jestem wolny. Kiedy gracie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Victor J
(JVP)
Wiking
Stały dzień to środa na ok 18, reszta dni ustalamy na bieżąco, czasami wszyscy mogą w piątek, czasami w poniedzialek. Klimaty rockowe, czasami progresywne, ale czesto wręcz cięższe .
Jesli jestes zainteresowany to pogadamy na miejscu. Gramy w Bergen Kunst Museum.....
podaj numer to sie zgadamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Kriss Kross
(kargulk)
Wiking
Wyslalem numer na prywatna wiadomosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Kriss Kross
(kargulk)
Wiking
odswiezam temat. Ktos chetny do ciezkiego łupania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok