Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zapłace za prace w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(398 niezalogowanych)
10 Postów

(tonyjaa)
Wiking
Witam.Sytuacja zyciowa postawila mnie w wyjatkowo ciężkiej sytuacji i desperacko poszukuje jakiejkolwiek pracy w Nowegii.Najlepiej przy stolarstwie/ciesielstwie lub w przemysle rybnym.Prosze uczciwych rodakow o jakakolwiek pomoc.Znam j.angielski,posiadam nr.personalny i karte podatkowa.W Norwegii pracowałem jako stolarz,jednak firma zbankrutowala.W Polsce obecnie pracuje na czarno(bez zadnej umowy) przy budowie drewnianych domkow letniskowych za 1500 zl miesięcznie,w wiekszosci na wyjazdach,wiec nie ma mnie w domu caly dzien.Chcialbym się na dobre wyrwac z tych polskich realiów i zacząć godnie zyc,majac na uwadze swoja przyszlosc.Prosze o kontakt na: k1maxworld@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tonyjaa napisał:...W Norwegii pracowałem jako stolarz,jednak firma zbankrutowala.W
Coś z tobą nie tak !?
---
Skoro Firma Zbankrutowała , to dlaczego nie masz stosownego pisma oraz Super Referencji od Bankrutującego Szefa ?
---
A również Polecenia Innej Firmy która zajmuje się podobną produkcją !!! ? .
---
W Norge w większości , pracę znajduje się przez Polecenie , od poprzednika .
---
Gdy Moja Firma "Bankrutowała" to od razu , dostałem pismo iż przechodzę automatycznie do innej Podobnej , o ile Oczywiście wyrażę na to Pisemną zgodę .
---
Coś Tu Nam Ściemniasz ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
gabriel napisał:
tonyjaa napisał:...W Norwegii pracowałem jako stolarz,jednak firma zbankrutowala.W
Coś z tobą nie tak !?
---
Skoro Firma Zbankrutowała , to dlaczego nie masz stosownego pisma oraz Super Referencji od Bankrutującego Szefa ?
---
A również Polecenia Innej Firmy która zajmuje się podobną produkcją !!! ? .
---
W Norge w większości , pracę znajduje się przez Polecenie , od poprzednika .
---
Gdy Moja Firma "Bankrutowała" to od razu , dostałem pismo iż przechodzę automatycznie do innej Podobnej , o ile Oczywiście wyrażę na to Pisemną zgodę .
---
Coś Tu Nam Ściemniasz ...

ogloszenie sprzed roku: www.praca.zagranica.net/oferty/dowolna-praca-fizyczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:ogloszenie sprzed roku: www.praca.zagranica.net/oferty/dowolna-praca-fizyczna
DOBRE ...
---
Pewnie wtedy nie zapłacił ... !!! .
To i Firma Zbankrutowała ... !!! .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok