Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kitesurfing Bergen- plywa ktoś? - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Mieciu (857 niezalogowanych)
26 Postów
Monika Bp
(monabp)
Wiking
Czesc
czy ktos z forum plywa w bergen na kite?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Beata Robacka
(brobacka)
Wiking
Masz moze uprawnienia instruktorskie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
M C
(sagit)
Wiking
kite ... pływałem dawno dawno temu ale sam nie wiem czy jeszcze potrafię .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Monika Bp
(monabp)
Wiking
Ja plywam na Herdli, mam uprawnienia instruktorskie, ale miejscowka jest bardzo niebezpieczna, z pewnoscia nie nadaje sie do nauki... Jesli znajdzie sie ktos z doswiadczeniem i sprzetem, mozemy umowic sie na plywanie... pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
M C
(sagit)
Wiking
spot numer 1 ciekawy i dosyć fajny ( lecz oblegany przez wędkarzy ) spot 2 mocne wiatry i spore fale , bywam tam na rybach .

Na czym pływasz ?

2 sezony pływałem na best waroo 9m 2007r oraz zima Ozone Manta II 2009r na śnieżce lub Kelowna gdzie odbywa się co roczny zjazd miłośników latawca. w 2010 było ponad 300 osób
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
tomasz bryl
(rapanui44)
Wiking
Hej.. wreszcie pisze ze swojego konta.. plywam na switchu 11 cabrinha, i nhp nobile.. choc ostatnio sa tu takie zadymy ze przydalaby sie jakas 7, na prognozie 14-15 wezlow a jak dojezdzam na miejsce to okazuje sie ze w szkwalach kuje do 40.. tez jezdze lowic z lodzi na herdle, ale troche ponizej mostu w okolice hodowli albo na polnoc od bunkrow - na gavleskallen. Na spocie 1 wedkarzy jeszcze nie widzialem, ale fakt ze wszedzie skaly i w razie jakiejs awarii czy tp to szanse na wyjscie calo sa marne.. prozno szukac baltyckiego piaseczku czy chociaz kawalka trawnika
podrawiam

tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok