Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Spawacz poszukuje pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1023 niezalogowanych)
4 Posty
Radoslaw Pietrus
(RadzioBergen)
Wiking
Witam wszystkich bardzo prosze o pomoc jestem w Bergen od stycznia i poszukuje pracy.
Jestem doswiadczonym spawaczem w metodach 111, 136, 141, na metody 136 oraz 141 mam aktualne certyfiakty. Obecnie odwiedzilem juz chyba wszystkie agencje i jaknarazie nic. Byc moze ktos z was wie gdzie obecnie poszukuja spawacza ślusarza zlotej raczki to zglaszam swoja kandydature.

jesli ktos jest mi w stanie pomoc to prosze o kontakt tel. 93937269 lub meil radoslawpietrus@wp.pl

z gory dziekuje wszystkim rodakom za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
RadzioBergen napisał:
Witam wszystkich bardzo prosze o pomoc jestem w Bergen od stycznia i poszukuje pracy.
... jesli ktos jest mi w stanie pomoc to prosze ....

A w jaki sposób znalazłeś się w Styczniu w Bergen ? .
---
Znaczy , byłeś już wcześniej w Norge i straciłeś Pracę i stąd Bergen .
---
Czy nasłuchałeś się głupot od znajomych , oraz zachłysnąłeś się Norweskimi zarobkami i przyjechałeś Tu w CIEMNO ... ? .
---
Tylko proszę spokojnie i rzeczowo !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Radoslaw Pietrus
(RadzioBergen)
Wiking
Nigdy nie pracowalem w Norwegii a w Polsce sytuacje finansowa zmusila mnie do wyjazdu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
My tu rozumiemy wszystkich z trudna sytuacja finansowa.
Ale powiedz mi nikt ci nie powiedział ze jest zima ( ludzi zwalniają a nie przyjmują )
Siedząc tu półtora miesiąca nie potrzebujesz pieniędzy ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Radoslaw Pietrus
(RadzioBergen)
Wiking
Wzielem z domu ostatnie zaskurniaki i jakos zyje licze ze gdzies sie zalapie nawet na budowe gdziekolwiek zeby jakies pieniadze zarobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
RadzioBergen napisał:
Nigdy nie pracowalem w Norwegii a w Polsce sytuacje finansowa zmusila mnie do wyjazdu
Toś się wysilił ...
Co ciebie goni ?
Masz Neta na minuty ? .
---
O tej porze , wszyscy którzy siedzą w Spawalniczym Temacie , są w PRACY ... !
---
Nie wyobrażasz sobie chyba , że czynni zawodowo spawacze , mają podczas dniówki , dostęp do Neta .
---
Pomijam tych oczywiście , którzy tak jak i Ja , siedzą na Permitteringu , jednak i Oni sami , też nie pomogą w Twojej sytuacji , bo ich firmy również nie mają zleceń .
---
NO... !!!
---
To zacznij jeszcze raz , od początku ... tylko bez przedszkola i gimnazjum .
Napisz jak się Tu znalazłeś ...
---
Dlaczego to Już wiemy ... Zła sytuacja Finansowa ...
---
W Tym Bergen jesteś u kogoś znajomego , czy kwitniesz na Kempingu lub w Własnym Prywatnym Samochodzie ... ? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Radoslaw Pietrus
(RadzioBergen)
Wiking
Przyjechalem do kumpla ktory pracuje tu przez 4 lata i wspolnie szukamy dla mnie jakiejkolwiek pracy, pisze jakiejkolwiek bo na chwile obecna moge robic wszystko. Choc docelowo najlepiej bym sie czul jako spawacz slusarz bo mam 9 letnie doswiadczenie w tym zawodzie obecnie mieszkamy campingu bo wiadomo ze to taniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
to az taka dupa teraz tam jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów