Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy od końca czerwca do końca września. - Norwegia

Czytali temat:
(1211 niezalogowanych)
13 Posty
Iwa Se
(pracow)
Wiking
Cześć Mam na imię Ilona. Jestem młodą kobietą szukającą pracy w Norwegii jako sprzątaczka, pokojówka lub przy zbiorach. Angielski komunikatywny.
Doświadczenie w pracy mam.
Pochodzę ze wsi, gdzie mieliśmy duże gospodarstwo, więc pracowałam w polu.
Pracowałam też w 2004-2007 przez wakacje w pralni w hotelu i jako sprzątaczka w zakładzie fryzjerskim.
W 2008 pracowałam w Grecji w restauracji, zarabiałam na laptopa,żeby napisać magisterkę.
W Polsce też pracuję i dorabiam jako opiekunka do dzieci.

Jestem uczciwa i pracowita.

Oferty matrymonialne odpadają!!!!!!!

Liczę na pomoc

Praca OD KOŃCA CZERWCA DO KOŃCA WRZEŚNIA.
Jest to jak najbardziej poważna oferta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Vaersasnil)
Wiking
Żarcik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
pracow napisał:
Cześć Mam na imię Ilona. Jestem młodą kobietą szukającą pracy w Norwegii jako sprzątaczka, pokojówka lub przy zbiorach. Angielski komunikatywny.
Doświadczenie w pracy mam.
Pochodzę ze wsi, gdzie mieliśmy duże gospodarstwo, więc pracowałam w polu.
Pracowałam też w 2004-2007 przez wakacje w pralni w hotelu i jako sprzątaczka w zakładzie fryzjerskim.
W 2008 pracowałam w Grecji w restauracji, zarabiałam na laptopa,żeby napisać magisterkę.
W Polsce też pracuję i dorabiam jako opiekunka do dzieci.

Jestem uczciwa i pracowita.

Oferty matrymonialne odpadają!!!!!!!

Liczę na pomoc

Praca OD KOŃCA CZERWCA DO KOŃCA WRZEŚNIA.
Jest to jak najbardziej poważna oferta.

fajny opis Ilono, ale to nie koncert zyczen....

Bedzie cięzko, bardzo ciezko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Iwa Se
(pracow)
Wiking
Zdaje sobie sprawę, że będzie ciężko....dlatego na początku lutego o tym piszę) zobaczymy, ja wierzę, że się uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Iwa Se
(pracow)
Wiking
...tym bardziej, że pieniądze mam zamiar spożytkować na szczytny cel, więc jestem dobrej myśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Ja organizuje cos w DK.Niebede sciemnial.Zawsze potrzebne sa PLECY.Mysle ze gro osob sie ze mna zgodzi,chyba ,ze jestes taka osoba co wchodzi przebojem,az norkom kolana miekna.Jakis film norski ogladalem,wrazenie na mnie zrobila rozmowa z kandydatem na jakies stanowisko.Pan tlumaczy panu,zeby szepnal slowko o sobie komus tam,a ta druga osoba nastepnej,i tak przez polecenie gosciu dostaje upragniony etat .Pozdarwiam ze slonecznego Wroclovie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Iwa Se
(pracow)
Wiking
ja te prace, które wymieniłam dostałam na zasadzie kredytu zaufania...myślę, że warto czasem zaufać drugiemu człowiekowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Iwa Se
(pracow)
Wiking
a przebojem nie chcę iść, bo przebój ma to do siebie, że głośno gra, krótko trwa, szybko się nudzi i zmienia się na następny...dlatego zdecydowanie wolę iść ze spokojem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Vaersasnil napisał:
Żarcik?

dlaczego żarcik ostatnio w Pl zrobili kurs stylizacji paznokci metodami żelowymi i akrylowymi wiele uczestniczek teraz w tipsach krowy doi ,kury karmi -czekając na sobotę

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Ale sa przeboje,ktore zapadaja w pamieci na dziesieciolecia.A tak na powaznie zycze POWODZENIA,niezawistnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok