Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Poszukuję noclegu w Bergen od 4 lutego na 1 m-c - Norwegia

Czytali temat:
(391 niezalogowanych)
2 Posty
Piotr Wasyl
(Wasylos)
Wiking
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem spokojnym, bezproblemowym 28-latkiem, poszukuję noclegu w Bergen na 1 miesiąc począwszy od 4 lutego. Przyjeżdżam na kurs norweskiego i potrwa on cztery tygodnie. Nie mam specjalnych wymagań dotyczących pokoju - mogę mieszkać sam, mogę również współdzielić. Dostęp do Internetu jest oczywiście wskazany... No i dobrze byłoby, gdybym mógł pieszo dotrzeć do Jonas Rein GatE. Z pozostałych informacji mogę dodać, ze nigdy wcześniej nie byłem w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Axel 714
(Axel714)
Wiking
Niestety z noclegiem nie mogę pomóc lecz mam pytanie w sprawie kursu. To jakiś intensywny kurs ? Cztery tygodnie to dość krótki czas, na Jonas Reins gate tzn na Folkeuniversitet ? Pytam, bo sam byłbym zainteresowany krótkim intensywnym kursem, a na stronie Folkeuniversitet są jedynie te trwające 7 tygodni.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Wasyl
(Wasylos)
Wiking
Nie, nie jest to kurs na Foelkeunversitetet, zbieżność ulicy jest przypadkowa - a przynajmniej tak mi się wydaje. Zebraliśmy grupę kilku osób i zamówiliśmy sobie intensywny kurs nauki u prywatnego, doświadczonego nauczyciela. W kwietniu powtarzamy na wyższym poziomie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marlena Humska
(marlena.humska)
Wiking
Hej! Witam. Mam pytanie: na jakim poziomie jest ten kurs norweskiego? Jeśli możesz mi powiedzieć też jaka cena? Podaję mój adres e-mail: marlena.humska@wp.pl
Interesuje mnie też czy mogłabym dołączyć do grupy ale na ten wyższy niż podstawowy poziom więc w kwietniu chyba jak piszesz, dodam, że ja jestem tu na miejscu w Bergen.
Czekam na odp na prv., pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
zapisz się do nygård skole . jedna godzina lekcyjna kosztowała 65 nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marlena Humska
(marlena.humska)
Wiking
Dzięki za info, ale chciałabym w krótkim czasie przejść intensywny kurs a nie 7 tygodni i to tylko w weekendy, żeby mówić dzień dobry i przepraszam, tyle to już umiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to nie jest kurs w weekendy . dwa razy w tygodniu po 4 godziny . możesz też zapisać się na intensywny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok