Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
ludzie obczajcie te str...;p mozna isc sie powspinac i takie tam moze ktoregos razu zamiast kregli.....;pppp
www.bergen-klatreklubb.no/bergenshallen/bergenshallen.php
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów

(Pawel85GL)
Początkujący
no to chodzmy
a narty ???
ja bylem w ta niedziele warunki super
a tez chetnie sie powspinam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów

(Pawel85GL)
Początkujący
i ten weekend tez odpada jade do berlina ale w nastepny jestem na pewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
No to mamy troche propozycji to teraz do dzieła ja pisze sie na nastepny weekend jak cos bede słała wiadomościkto sie gdzie wybiera Jak bedzie trzeba bedziemy głosowac haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
noi super heheheh ale z tymi wspinaczkami to naprawde fajny pomysl;ppp juz nie moge sie doczekac;ppppp ale kto w tym tyg chcialby cos skrecic???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
ja pisze sie na ten piatek jesli cos bedzie ustalone, bo nie wiem jeszcze co bede robic za tydzien- co nie znaczy ze za tydzien tez nie moge . wiec kto za piatkiem i gdzie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Janusz Ziolkowski
(janekziolko)
Nowicjusz
mari66 napisał:
noi super heheheh ale z tymi wspinaczkami to naprawde fajny pomysl;ppp juz nie moge sie doczekac;ppppp ale kto w tym tyg chcialby cos skrecic???

tak tylko dla pewności, że klamki na bergenshallen nikt nie pocałuje. tutaj, żeby wejść na ściankę trzeba mieć 'Brattkort' lub, jeśli trafisz na kogoś wyrozumiałego, pokazać, że wiesz jak asekurować i prowadzić. sala bulderowa otwarta oczywiśćie dla wszystkich, ale lepsza jest na 'Fantofcie'.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
ja sie pisze na piatek, w sobote ide na basen na 13 a pozniej na urodziny do kolezanki, za tydzien dopada bo mam ten julebord i parpaetowke.
no i dla mnie max kregle wystarcza - tylko ze na vestanketn drogo :d i trza robic rezewracje ! inaczej ciezko ciezko z torem bedzie.
innego sportu w mym stanie uprawiac zbytnio nie maoge, ew ost patzrylam jak na lzywach jezdzili a ja stalam jak ta glupia i zdjecia robilam - haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
zaraz piatek a nic nie wiemy.. dla mnie moze i byc vestkanten i kregle i piatek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
dobra to kto moze w ten pitaek sie spotka tak ok 18????akurat zeby pogadac poznac sie a potem to juz noc dluga i zalezy od was hehehehe to nkto za piatkiem i kreglami dla przygladu???? woohoo:
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok