Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prośba - Norwegia

Czytali temat:
(445 niezalogowanych)
2 Posty
Grzegorz Kutyla
(Aldeles)
Wiking
Hej,
Mam dość niecodzienną prośbę,a przynajmniej tak mi się wydajeChodzi o to, czy ktoś z miłych forumowiczów,aktualnie przebywających w Norwegii, mógłby mi kupić i wysłać do Polski kartę startową sim,np.Lebara?Oczywiście nie muszę dodawać,że zwracam wszelkie koszty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Aldeles napisał:
Hej,
Mam dość niecodzienną prośbę,a przynajmniej tak mi się wydajeChodzi o to, czy ktoś z miłych forumowiczów,aktualnie przebywających w Norwegii, mógłby mi kupić i wysłać do Polski kartę startową sim,np.Lebara?Oczywiście nie muszę dodawać,że zwracam wszelkie koszty.

Karta startowa to jest pikus, a masz numer personalny, aby ja aktywowac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Grzegorz Kutyla
(Aldeles)
Wiking
Spox poradzę sobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a możesz jaśniej? tzn ze przykładowo miałbym pójść do punktu lebara i zestaw startowy zarejestrować na swoje nazwisko i ci wysłać a ty mi oddasz kaske? bo tak zrozumiałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Aldeles napisał:
Hej,

Karta startowa to jest pikus, a masz numer personalny, aby ja aktywowac?

wystarczy xero paszportu.... na paszport tez mozna bez norweskiego numeru ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KOMBINUJESZ JAK KOŃ POD GÓRĘ ...
---
Łatwiej i szybciej będzie , jak sam wejdziesz sobie na stronę ... MyCall... / nie ma już Lebary / ...!
---
Zarejestrujesz się , założysz konto , opłacisz z Polski w złotówkach za startówkę .
Podasz dokładny adres i Oni Sami z pocałowaniem w mankiet przyślą tobie rzeczoną kartę ...
---
Ot i problem z głowy .... niemniej Ja wiem Iż myślenie BOLI ... Nieraz Sam tak Mam .

Miłego Tego Nowego Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok