Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad Gontek Jantyma Kris75 Chorążewicz On Sam w Norwegii (2651 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
qmulus napisał:

na poziomie to ty jestes. inteligencji to ci starcza na wejscie po schodach i obranie banana, moj syn ma 7 lat ale jest madrzejszy od ciebie
ja czesto jezdze to takich krajow jak turcja, jordania itp. tam ciezko o czesci do bardziej egzotycznych aut

czy to syn namówił cię do jeżdżenia z Norwegii do Jordanii samochodem
a może to właśnie on przeciwko takim pomysłom protestuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
qmulus napisał:
na poziomie to ty jestes. inteligencji to ci starcza na wejscie po schodach i obranie banana, powinni cie w zoo pokazywac, zwlaszcza genialna fotka z pistolecikiem. moj syn ma 7 lat ale jest madrzejszy od ciebie
brak inteligencji rekompensujesz obrazaniem innych.. tepy jestes to i fotki ze swieta marysia nie rozumiesz debilu... pierdol sie i zeby sie ten Twoj zlom juz w szwecji rozkraczyl... delcasco kosztule kilka koron wiecej i obejmuje juz szyby... ale za zlomy za kilkatysiecy koron ubezpieczyciel nawet tego nie wymaga... wniosek: Twoj zlom jest wart mnej niz 50tysiecy koron... masz najtamsze ubezpieczenie no bo zal dupe sciska pare koron wiecej zaplacic... jezdzisz autem do turcji i jordanii, na zakupy??? bueheheheh smieszny jestes...

same cwoki sie przypierdalaja do tej fotfki z marysia w tle i mauserem w lapie.... sam do niej pasujesz najlepjej bo ona jest o was kurwa... do tej fotki ... gangsta z katolandu pracujacy w norge na wycieczce turystycznej na bliskim wschodzie... widzialem juz ja takich turystow z polski wszedzie na swiecie... wyjezdzajac do tej jordani nie zapomnij przystrzyc slomy w butach buzia pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
qmulus napisał:

na poziomie to ty jestes. inteligencji to ci starcza na wejscie po schodach i obranie banana, moj syn ma 7 lat ale jest madrzejszy od ciebie
ja czesto jezdze to takich krajow jak turcja, jordania itp. tam ciezko o czesci do bardziej egzotycznych aut

czy to syn namówił cię do jeżdżenia z Norwegii do Jordanii samochodem
a może to właśnie on przeciwko takim pomysłom protestuje

syn i corka ze mna nie jezdzi samochodem bo to dla nich zadna atrakcja, z nimi latam. podrozuje samochodem ze znajomymi, zwiedzamy rozne kraje. to lepsze niz siedzenie nad basenen z drinkiem w reku na to jeszcze mam czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
qmulus napisał:
na poziomie to ty jestes. inteligencji to ci starcza na wejscie po schodach i obranie banana, powinni cie w zoo pokazywac, zwlaszcza genialna fotka z pistolecikiem. moj syn ma 7 lat ale jest madrzejszy od ciebie
brak inteligencji rekompensujesz obrazaniem innych.. tepy jestes to i fotki ze swieta marysia nie rozumiesz debilu... pierdol sie i zeby sie ten Twoj zlom juz w szwecji rozkraczyl... delcasco kosztule kilka koron wiecej i obejmuje juz szyby... ale za zlomy za kilkatysiecy koron ubezpieczyciel nawet tego nie wymaga... wniosek: Twoj zlom jest wart mnej niz 50tysiecy koron... masz najtamsze ubezpieczenie no bo zal dupe sciska pare koron wiecej zaplacic... jezdzisz autem do turcji i jordanii, na zakupy??? bueheheheh smieszny jestes...

same cwoki sie przypierdalaja do tej fotfki z marysia w tle i mauserem w lapie.... sam do niej pasujesz najlepjej bo ona jest o was kurwa... do tej fotki ... gangsta z katolandu pracujacy w norge na wycieczce turystycznej na bliskim wschodzie... widzialem juz ja takich turystow z polski wszedzie na swiecie... wyjezdzajac do tej jordani nie zapomnij przystrzyc slomy w butach buzia pa

akurat zanim przybylem do norwegii pracowalem jako rezydent w roznych krajach wiec pewnie spotkalem juz takich burakow jak ty do innych krajow jezdzi sie zwiedzac (kiedys mozesz sprobowac ale musisz zostawic drinka i basen). co do auta to az z ciekawosci sprawdzilem cene i ok 90 tys jest warty wiec juz twoja teoria upadla mauser to bron powtarzalna a ty chyba trzymasz zabawke rewolweru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Robert L.
(Rob392)
Wiking
qmulus napisał:
super wyglada niezle. ale miales juz niemile przygody za granica i stamtad cie zciagali ? ja czesto jezdze to takich krajow jak turcja, jordania itp. tam ciezko o czesci do bardziej egzotycznych aut a juz mialem troche przygod od padnietej pompy paliwa do powitania przez tubylcow ktorzy mi kola przebili.

Ja mialem przygody w Szwecji i Niemczech, wiec za granica Norwegii. W Szwecji mialem holowanie do najblizszego warsztatu jakies 20-25km, a w Niemczech jakies 100km do Polski.
Normalnie NAF pokrywa koszty do najblizszego warsztatu, ale mozna sie z nimi dogadac. W moim przypadku koszty holowania w Niemczech i do Polski byly takie same a odeszly im koszty hotelu.

Pokrywaja koszty w calej Europie, USA i Canada (do 2 razy za darmo). Poczytaj tutaj:
www.naf.no/Alle-saker/Medlemskap/Veihjelp/veihjelp-hele-europa/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
qmulus napisał:
akurat zanim przybylem do norwegii pracowalem jako rezydent w roznych krajach wiec pewnie spotkalem juz takich burakow jak ty do innych krajow jezdzi sie zwiedzac (kiedys mozesz sprobowac ale musisz zostawic drinka i basen).
za duzo pamietnikow z wakacji sie naogladales
moge jechac nawet i na kurwy jesli taka bede mial ochote... leze na plazy i zwiedzam... nie musze caly czas latac wszedzie z aparatem... moje zwiedzanie - moj biznes...

qmulus napisał:
co do auta to az z ciekawosci sprawdzilem cene i ok 90 tys jest warty wiec juz twoja teoria upadla
wedlug ubezpieczalni powinies miec chociazby delcasco zeby nie placic wiecej w razie potrzeby za wymiane szyb na przyklad czy w przypadku holowania czy Twoich innych pierdol zwiazanych z zagranica... oszczedzasz na ubezpieczeniu i dlatego masz teraz taki smieszny problem...

na podstawie gjendidige.... IF ma tak samo.... i kazdy inny bedzie mial bardzo podobnie...
www.gjensidige.no/Privat/Forsikring/Kjor...kring/Var-anbefaling

qmulus napisał:
mauser to bron powtarzalna a ty chyba trzymasz zabawke rewolweru
buehehehehheehheheheehehehe
ta zabawka moglbym Ci nawet odstrzelic lechatczke cwaniaku...

ten tutaj jest troszke wiekszy od tego na zdjeciu.......

ps. a citroen robi tylko auta spalinowe, prawda???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
co nie zmienia faktu ze trzymasz zabawke ja uzywam beretty ale takiej prawdziwej dla doroslych nie mam problemu z autem, sam wybralem ubezpiecznie dla swojego samochodu bo akurat tym nie wyjezdzalem poza norge. wczesniejsze niestety umarlo smiercia nagla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok