Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kurs jezyka norweskiego. prosze o pomoc. - Norwegia

Czytali temat:
(1519 niezalogowanych)
7 Postów
Mateusz Wójciak
(m4ti_26)
Wiking
Jestem zainteresowany kursem z polskim lektorem.Czy macie moze jakies namiary , gdzie taki kurs sie odbywa i gdzie sie mozna zapisac. Obiło mi sie o uszy , ze w centrum w kosciele prowadzone sa ale nie mam zadnych namiarow. prosze o pomoc z gory dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Witam
Jest w Bergen kilka kursów, w zależności gdzie mieszkasz. Z naszej strony mogę polecić BBKurs, mają przystępne ceny i dość dużo godzin. Minusem może być lokalizacja - Landas. Baner z linkiem do ich strony znajduje się na stronie klubu www.minnorge.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
www.bbkurs.com/ - wlasnie chodze na ten kurs i jestem zadowolona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
SylkaRybka napisał:
www.bbkurs.com/ - wlasnie chodze na ten kurs i jestem zadowolona.
---
Jaki jest obecny stan bezpieczeństwa witryny bbkurs.com
Witryna została uznana za podejrzaną – jej odwiedzanie może stanowić zagrożenie dla komputera.

W ciągu ostatnich 90 dni część tej witryny została odnotowana z uwagi na podejrzane działania następującą liczbę razy: 1.

Co się stało podczas odwiedzin tej witryny przez Google?
W ciągu ostatnich 90 dni przetestowaliśmy w tej witrynie następującą liczbę stron: 6. Wyświetlanie 3 z nich spowodowało pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Witryna ta po raz ostatni była odwiedzana przez Google 2012-10-15, a po raz ostatni znaleziono w niej podejrzane treści 2012-10-12.
Złośliwe oprogramowanie działa w następującej liczbie domen: 2, m.in. rsdnwk.otzo.com/, mynetav.net/.

Ta witryna działała w następującej liczbie sieci: 2, m.in. AS24940 (HETZNER), AS15169 (Google Internet Backbone).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Sprawę zgłosiłem już do BBKurs.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tylko

i wylacznie

'kacik jezyka norweskiego'

na stronie glownej.pelna fachowosc,

wybitni nauczyciele (?) no i - gratis ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
Na stronie BBKurs nie ma podane kiedy zaczynają sie nowe kursy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
BB kurs zacznie sie jak bedzie uzbierana ilosc osob na grupe. trzeba zadzwonic na stronie bb kursu jest numer.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
dostalam wiadomosc ze (BBkurs) kurs 1 stopnia zaczyna sie w poniedzialek od godz. 18-21. (co tydzien)jesli sa zainteresowani musza tylko wyslac do prowadzacej smsa z danymi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok