Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pomoc meglera przy uzyskaniu kredytu - Norwegia

Czytali temat:
Marzena Lyszcz Miru Jack- (645 niezalogowanych)
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
Czy ktoś korzystał z pomocy meglera przy uzysakniu kredytu na zakup domu bądź mieszkania i zechciałby się podzielić swoim doświadczeniem i informacjami na ten temat?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
a dokladniej chodzi ci o pomoc w dostaniu kredytu cz pomoc w kupnie domu lub mieszkania np.nowego...bo to dwie rózne rzeczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
Pomoc w uzyskaniu kredytu i zakupie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zapomnialas

dadac - pomoc lekarza

specjalisty (od glowy) ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
megler zajmuje sie w zasadzie sprzedażą domów a nie uzyskiwaniem dla klientów kredytu,pomaga juz wtedy gdy masz to załatwione z bankiem i komuną(chodzi o tzw.pierwsza wpłate..startlonn)ale gdy chcesz kupic calkiem nowy dom(tak jak ja)załatwia to także magler i to bez dodatkowych opłat...w celu uzyskania kredytu musisz sie skontaktowac z biurem pośredniczącym ale kasuja jak za zboże...ja też zgłosiłam sie najpierw do nich to tak mi wyliczyli,ze nie miałam zdolnosci kredytowej przy dwóch osobach pracujacych na 100 % i jednym dziecku....ale kazali złozyc dokumenty i chcieli cos zaradzic...pewnie za dodatkowa opłate..za to w banku dostałam kredyt od reki z komuny startlonn także i juz dwa lata mieszkam na swoim.....acha i jeszcze jedno...jesli dostaniesz startlonn z komuny na pierwsza wpłate każdy bank udzieli ci kredytu...bez tego cięzka sprawa ale znam takich co dostli i bez tego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok