Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zawody Dj Movida Corona 2012 Bergen - Norwegia

Czytali temat:
(329 niezalogowanych)
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Wreszcie jest oficjalny plakat Movida Corona 2012 Norway
No i daty i miejsca oczywiscie

Pierwsze na liscie jest Bergen i moja data startu 09.09.2012 Night Club Aura (Obecnie jeszcze do 10 sierpnia nazywa sie S.I.N Nattklubb po 10-tym Aura)

Nastepnie:

Tromsø 13.09 Club HAWK
Molde 19.09 Club Compagniet
Stavanger 21.09 Taket Nattklubb
Trondheim 27.09 Club Gossip
Kristiansand 28.09 Penthouse Nattklubb
Oslo 19.10 Emil & Samuel

Norweski final:

Oslo 03.11 Emil & Samuel

Jesli lubisz dobre klimaty klubowe to nie moze Cie tam zabraknac-to jedyna okazja aby spotkac najlepszych Dj`s w tym samym miejscu i czasie

P.S no i mnie oczywiscie

Pzdr. Funky D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Official 2012 Movida Corona Norway
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Dariush)
Wiking
Hej
Jestem świeży i nie w temacie na czym polega starcie? będziecie walczyć na sety? jak długie będą jakiś może tracklist? zobaczymy/posłuchamy co tam się zapowiada? )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Dariush napisał:
Hej
Jestem świeży i nie w temacie na czym polega starcie? będziecie walczyć na sety? jak długie będą jakiś może tracklist? zobaczymy/posłuchamy co tam się zapowiada? )

A wiec zacznijmy od tego ze sa to ogolnoswiatowe mistrzostwa
Startuje chyba w tym roku 26 krajow, w kazdym z krajow sa eliminacje i wybierany najlepszy reprezentant z danego kraju.
Tych 26 najlepszych bedzie walczylo w Szwecji-najlepszy zostaje przez caly rok reprezentantem PACHA IBIZA na swiecie i u siebie w kraju Dodatkowo nagrywa 3 plyty ze swoimi mixtapes dla PACH-y. GRUUUUBOOO CO?

W wiekszosci krajow wyglada to tak ze walisz swoj wyuczony 15 min. set i czekasz na wyniki.
W norwegii jest walka B2B czyli 2 razem domixowujacych sie do siebie
Tu jest lepiej bo to faktycznie prawdziwa walka

Tak bylo m.in w Bergen w zeszlym roku:

Ten po lewej to Dj Erik i mial 3 miejsce, ten po prawej to STISEMA i 2 miejsce- wygral w Bergen Anthony Chase i przeszedl do finalu w Oslo.

Tak to wlasnie wyglada
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok