Hei wszystkim 
widzialam wiele milych rozmow-jesli tak mozna te wszystkie tutaj wpisy nazwac( Bergen i okolice)
Jestem caly czas w PL ale jednak zastawnawiam sie nad przerowadzka do meza do Bergen wlasnie...latem bedzie sie przerowadzal ok 40km od BGO...
chcialam poznac jakies detale dotyczace ogolnie zycia u WAS
jak z przedszkolami (dziecko 4 lata); jak z praca (u mnie: angielski bdb; norweski slabiutko ale dzialam....)-zalezaloby mi isc od razu do pracy nawet nie na caly czas ale zawsze cos... doswiadczenie biurowe, hotelarskie.... moze byc sprzatanie, pomoc domowa - wszystko ok jak sie tylko chce pracowac
; dajecie rade?
To post typowo informacyjny wiec prosze piszcie..... jakie wrazenia....jakie doswiadczenia
musze sie przekonac ze WARTO - nie tylko (choc bardzo wazne) by byc razem ...ale z enie strace za wiele
pozdrawiam

widzialam wiele milych rozmow-jesli tak mozna te wszystkie tutaj wpisy nazwac( Bergen i okolice)
Jestem caly czas w PL ale jednak zastawnawiam sie nad przerowadzka do meza do Bergen wlasnie...latem bedzie sie przerowadzal ok 40km od BGO...
chcialam poznac jakies detale dotyczace ogolnie zycia u WAS

To post typowo informacyjny wiec prosze piszcie..... jakie wrazenia....jakie doswiadczenia
musze sie przekonac ze WARTO - nie tylko (choc bardzo wazne) by byc razem ...ale z enie strace za wiele

pozdrawiam