Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ortodonta - Norwegia

Czytali temat:
Paula A. tomasz tarnowski Krzysztof Borkowski Barbara P Esti J Przemek W Paweł K. machbarbara Natalia Wawer pasi1986 Kasia Wu ASK-Gjerdrum paulinka00 (4818 niezalogowanych)
3 Posty
Katarzyna Wilk
(katrix)
Wiking
Witam mam pytanie . Czy w Bergen lub okolicach jest moze polski ortodonta? Jesli ktos ma jakies namiary prosze o podanie . Dziekuje i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(martula)
Wiking
Na Markevien 4 C jest ortodonta. Nazywa sie Harald Jonsgar. Tel: 55 90 14 70 Przemily starszy pan, ale nie powiedzialabym, ze specjalista w swojej dziedzinie. Za kazdy razem chcial mi juz zdejmowac aparat a na moje protesty, ze przeciez zeby jeszcze krzywe to mi mowil z usmiechem, ze tylko ja to widzie a inni nie.
Generalnie po "norweskiemu" - wszystko na odwal sie i na szybko. Aczkolwiek moze ty bedziesz zadowolona. Dzieki niemu moje leczenie nie posunelo sie ani o krok przez ponad pol roku. Mam jako tako poprawione w PL ale jednak musze tutaj znalesc kogos innego.
Moze ktos jeszcze kogos zna?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
martula napisał:
Generalnie po "norweskiemu" - wszystko na odwal sie i na szybko.

Bo nie wszyscy w szkole mieli same piatki,
a jeszcze jak byl "porod naturalny" ...............
no i .............to Makaryna moze sama napisac.................
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
martula po co podajesz namiary na jakiegoś faceta który się nie zna na swojej robocie i jeszcze gada po norwesku? a osoba zadająca pytanie pytała o polskiego ortodontę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(MarPol)
Wiking
Polski ortodonta jest w Polsce.

Generalnie tu leczy sie tylko duze wady zgryzu a male wady "kosmetyczne" nie. Taniej bedzie poleciec Wizzairem do Gdanska do ortodonty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok