Witam ,pisze tutaj poniewaz mam nadzieje ze ktoś sie odezwie do mnie .Moja sytuacja wyglada nastepujaco.Obecnie mieszkamy z dziećmi na Islandi.Moj mąz leci do Norwegi do Bergen 20 maja w poszukiwaniu pracy .Jest spawczem i mamy nadzieje ze w stoczni znajdzie prace .Tutaj obecnie pracuje jako fileciarz (bardzo dobry fileciarz) pracowal tez w stoczni przy porcie ,remontował statki ,spawał malował itp.Leci do Noregi w ciemno szukać dopiero pracy,zatrzymuje sie u znajomych wiec jest ten plus ze ma gdzie mieszkać.Chcielibysmy sie dowiedziec czy sa szanse na dostanie sie do pracy w stoczni . Ja zostaje z dziecmi na Islandii jak on znajdzie prace i mieszkanie to my tez polecimy do niego.Tutaj na Islandi zrobiła sie strazna lipa z zarobkami i tak daleko od domu. Mam nadzieje ze ktos z forum pracuje w stoczni my niechcemy żeby ktoś załatwiał prace tylko jakies informacje jak tam naprawde jest .Mąż perfect rozmawia po ang ,sam bedzie chodził i szukał pracy,mam nadzieje ze bedzie dobrze .Pozdrawiam i życze Miłego dnia