Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Informacje o kursie - Norwegia

Czytali temat:
(679 niezalogowanych)
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Proszę o wybaczenie, ale jedynie zamieściłem informacje o kursie.
Jeśli dostanę odpowiednie informacje z kursu, to jak najbardziej mogę je zamieścić, jednak na sam kurs się nie wybieram. Nie mam takiej potrzeby jak na razie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jakobi napisał:
Proszę o wybaczenie, ale jedynie zamieściłem informacje o kursie.
Jeśli dostanę odpowiednie informacje z kursu, to jak najbardziej mogę je zamieścić, jednak na sam kurs się nie wybieram. Nie mam takiej potrzeby jak na razie

Ech wysmarowałem sążnisty elaborat i Mi go wcięło .
---
Dlatego napiszę w skrócie ...
---
Myślałem , że Twój nick .."jakobi" ... to od Jakobinów Polskich ... Jednak się mylę jak widzę ...!!! .
---
To żadna sztuka dać ogłoszenie ... !!!
---
SZTUKA ... jeżeli Już to uzyskać legalnie materiały , ORAZ ...nieodpłatnie umieścić je na tym Forum , tak by były pomocne nie Garstce Ludzi z Bergen , Tylko Całej Polskiej Społeczności ... użytkującej To Forum , A może i Inne Fora Również ...
---
TYLKO TO TRZEBA BYĆ SPOŁECZNIKIEM WEWNĘTRZNIE ... a nie na pokaz ...
---
OT i tyle .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Witam.
Widzę, że kolega jak ktoś już wcześniej napisał "pisze w pijackim amoku" i jedynie krytykuje innych.
Jeśli taki jest twój cel, to pisz prywatnie, bo na forum nie tworzy to nic dobrego a jedynie zniechęca innych do czegoś fajnego.

Jeśli jedynie swoim okiem krytyka nie zauważasz nic innego, to zauważ, że informacje zamieszczam społecznie od roku prowadząc niedochodowo Klub Turystyczny i stronę informacyjno turystyczną w Bergen.

Daj więc spokój swoim niczego nie pomagającym opiniom. Bo jest to "przykre" i ubliżające.

Pozdrawiam i życzę troszkę więcej pozytywnego podejścia do ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no

i, chuj z tego

ze prowadzisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jakobi
nie przejmuj się
ten typ już tak ma
zwłaszcza w soboty i niedziele rano
po nocach spędzonych na grzaniu
i pedałowaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jakobi napisał:Witam.
Widzę, że kolega jak ktoś już wcześniej napisał "pisze w pijackim amoku" i jedynie krytykuje innych.
Jeśli taki jest twój cel, to pisz prywatnie, bo na forum nie tworzy to nic dobrego a jedynie zniechęca innych do czegoś fajnego.
Jeśli jedynie swoim okiem krytyka nie zauważasz nic innego, to zauważ, że informacje zamieszczam społecznie od roku prowadząc niedochodowo Klub Turystyczny i stronę informacyjno turystyczną w Bergen.
Daj więc spokój swoim niczego nie pomagającym opiniom. Bo jest to "przykre" i ubliżające.
Pozdrawiam i życzę troszkę więcej pozytywnego podejścia do ludzi.

Pisanina prywatnie NIC nie daje .../ prywatnie , to można jedynie , umówić się na wódkę /
---
JAKIE biedactwo jest z ciebie Niedoceniane , ROK się męczy ... a taki Pijacki purple , Tego Nie docenia ...
---
I najłatwiej w Samoobronie napisać ...
---
...LUDZIE ...NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA TEN TEKST...!!! , TO PISZE PRZECIEŻ W PIJACKIM AMOKU TAKI ...CO WIDZI SAME WADY ... a żadnych pozytywów ...
---
Cóż , zmiana ciężkości i odwrócenie uwagi , od własnych niedomagań ,bywa nieraz skuteczna ...
---
JESZCZE raz zaznaczę ... NIE NEGUJĘ ... twojej pracy w Mikro Środowisku , jakim jest ...BERGEN...
---
MAM zastrzeżenia do tego co powyżej zapodałem ... , a twoja ŚMIESZNA obrona ,że przecież prowadzisz ...KLUB... tym bardziej utwierdza Mnie w Tym , co już napisałem wyżej ...
---
...STARASZ SIĘ ROBIĆ TAKIE RZECZY , KTÓRE MAŁYM NAKŁADEM PRACY , DAJĄ DUŻY POKLASK BEZPOŚREDNI ... POPRZEZ ... POKLEPANIE PO RAMIENIU-/ jak osła po grzbiecie/- ORAZ ...OSOBISTYM UŚCISKU DŁONI...
---
A praca na Forum ... takich wątpliwych Apanaży , nie zapewnia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
szukasz purple następnej ofiary ? nie podoba ci się że piszę ?
niech sobie spaceruje i pisze a z czasem spotka takiego purpurowego osła do poklepania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
Jakobiemu dzx za to co wkleja tu!!! a TY dziubek Gabrys daj se luz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ambra napisał:
Jakobiemu dzx za to co wkleja tu!!! a TY dziubek Gabrys daj se luz .
Przecież Ja cały czas jestem na luzie , tylko nie cierpię ...PUBLICZNEJ OBŁUDY ...
---
Mógł gościu wcale nie dyskutować i było by całkiem dobrze , posty poszłyby w wirtualne zapomnienie .
---

Jednak On , uniósł się wydumaną Ambicją .. " JAK TO TAK , MOŻNA MNIE >JAKOBIEGO < POUCZAĆ NA OTWARTYM FORUM "... i to jakaś zapijaczona morda ... / ciekawe kiedy , on Mnie widział zapijaczonego !? / .
---
ot po prostu chłop się rozkleił i zaczął płakać ..." MAMO!!! ... mamo .!!!.. a on się bije ...eeee...eee...!!!"
---
Skoro taki wielki ...SPOŁECZNIK... ................. e daję sobie siana , tego ze mych buciorów ...!!!
---
Idę zoczyć ....FIORDA ... , może trza go odśnieżyć albo nakarmić , to o wiele bardziej pożyteczniejsza akcja jak WIDZĘ ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jakobiemu

serdeczne spierdalaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj