Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chętnie pozyskam lub odkupię słownik posko-norwesk - Norwegia

Czytali temat:
(526 niezalogowanych)
13 Posty
Krzysztof Kielpinski
(krzysiek1979k)
Wiking
Chętnie pozyskam lub odkupię słownik polsko-norweski lub norwesko-polski. Jest mi bardzo potrzebny gdyż uczęszczam na kurs norweskiego a nie posiadam jeszcze neta w mieszkaniu co napewno jest dużym ułatwieniem w tłumaczeniu. Dziękuje za ewentualną pomoc i pozdrawiam Krzysiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Krzysztof Kielpinski
(krzysiek1979k)
Wiking
Podaje jeszcze moj nr kom 91146913 do ewentualnego kontaktu lub tu na forum Pozdrawiam Krzysiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
krzysiek1979k napisał:
Chętnie pozyskam lub odkupię słownik polsko-norweski lub norwesko-polski. Jest mi bardzo potrzebny gdyż uczęszczam na kurs norweskiego a nie posiadam jeszcze neta w mieszkaniu co napewno jest dużym ułatwieniem w tłumaczeniu. Dziękuje za ewentualną pomoc i pozdrawiam Krzysiek

www.bokkilden.no/SamboWeb/utvalg.do?term...ter:Harald+H.+Soleng
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
W księgarniach można dostać dość tanio elektroniczny słownik (około 200/300 nok). Jest w nich między innymi język polski. Taki kupiłem dziecku jakiś czas temu i jest nawet ok.
Do telefonów nokia można też znaleźć darmowy słownik i jest bardzo fajny, jakiś czas z niego korzystałem, właśnie na kursie i jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok