Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Loty bezpośrednie z Bergen do Polski - Norwegia

Czytali temat:
Artur Opasinski Jerzy Borowiak Sebastian Drozdowski (2648 niezalogowanych)
85 Postów
marek jachimski
(markus)
Początkujący
Czy nikogo nie martwi sprawa lotów z Bergen do Polski [bezpośrednich]. Może ktoś mnie uświadomi co jest przyczyną tego stanu rzeczą . Jest to na tyle niewygodne i niekomfortowe podróżowanie nie tylko przedłużające czas podróży ale i zwiększające ceny biletów. Ktoś wie o co w tym wszystkim chodzi? M.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Aga Cz.
(Aga1974)
Nowicjusz
Norwegian zawiesza loty bezpośrednie do Krakowa i Warszawy na okres zimowy z powodu zbyt małego zainteresowania tymi lotami. Loty bezposrednie są wznowione od marca 2012. Wiadomość ta pochodzi bezpośrednio od Norwegiana (dzisiejsza rozmowa telefoniczna).
ZAchęcam wszystkich, którzy latają tymi lotami do pisania skarg do Norwegiana. Może nasze protesty coś zdziałają? że tak powiem: W KUPIE SIŁA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
marek jachimski
(markus)
Początkujący
Dzięki Aga za informację . Mam nadzieję ,że to co mówisz nie ulegnie zmianie na stałe . Póki co trzeba się męczyc ewentualnie interweniowac moze coś to da przy zmasowanym ataku Polaków ???. M.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
wątpie czy to coś da trzeba by pewnie wykupić wszystkie bilety z przesiadkami żeby otworzyli bezpośrednie
może jakaś konkurencja wbije się tu na rynek wykorzystując przerwę i norwegian będzie musiał spuścić z tonu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Aga Cz.
(Aga1974)
Nowicjusz
Nie tylko Polacy latają do Polski, również Norwegowie i oni też są niezadowoleni. Mam nadzieję, że jakaś konkurencja wykorzysta to i otworzy taniutkie bezpośrednie loty Będę trzymać za to kciuki, ale wcześniej biorę się za pisanie klagi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(andzia69)
Wiking
Witam
Sa jeszcze loty wizzair , bezposrednie z Bergen do Gdanska. Mozna trafic naprawde tanie bilety. www.wizzair.com

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Aga1974 napisał:
Norwegian zawiesza loty bezpośrednie do Krakowa i Warszawy na okres zimowy z powodu zbyt małego zainteresowania tymi lotami. Loty bezposrednie są wznowione od marca 2012. Wiadomość ta pochodzi bezpośrednio od Norwegiana (dzisiejsza rozmowa telefoniczna).
ZAchęcam wszystkich, którzy latają tymi lotami do pisania skarg do Norwegiana. Może nasze protesty coś zdziałają? że tak powiem: W KUPIE SIŁA

Ciekawe podejście ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Aga Cz.
(Aga1974)
Nowicjusz
andzia69 napisał:
Witam
Sa jeszcze loty wizzair , bezposrednie z Bergen do Gdanska. Mozna trafic naprawde tanie bilety. www.wizzair.com

Pozdrawiam

Jasne, że są, ale z Gdańska do Krakowa jest spory kawałek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
AnAVell .
(AnAvell)
Wiking
Aga1974 napisał:

trochę mnie to dziwi , bo dośc często latałam w okresie zimowym do Warszawy i samolot zawsze był pełny ,wiec gdzie niby to male zainteresowanie? dla takich osob jak ja jest to duże utrudnienie, bo inne linie lotnicze takie Wizzar nie maja lotów do stolicy ;/ no chyba ,że jestem źle poinformowana to niech mnie ktoś wyprowadzi z błedu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
anvell...to jak wyprowadzać z tego błędu
jeżeli nie lecimy to w następny weekend idziemy na dance-party
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj