Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Otwarte przedszkole - Norwegia

Czytali temat:
(451 niezalogowanych)
2 Posty
Dorota Górniak
(nemeziss)
Wiking
Witam serdecznie, poszukuje mam, które uczęszczają ze swoimi pociechami do otwartych przedszkoli, sama siedze w domu z 2 letnim synkiem i bardzo chetnie wybiore sie do takiego przedszkola Chcialabym sie z kims wczesniej umowic, poniewaz w Bergen jestem od 2 tygodni i jakos jeszcze siee tu szukam Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr Kołesz
(peter_norge)
Wiking
hej! Polecam Polsk skole w Bergen na Fyllingsdalen, właśnie utworzyli grupę dla przedszkolaków! rewelacja podobno! i wcale nie drogo! co drugą sobote działa, może kiedyś się pokuszą o więcej dni. Pozdrawiam! są tam polskie panie opiekujące się dziećmi z odpowiednim pedagogicznym wykształceniem. Uważam że opieka profesjonalna, nasze dziecko jest bardzo zadowolone! znajdź w google polsk skole i Bergen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dorota Górniak
(nemeziss)
Wiking
Dziekuje ślicznie za odpowiedz, jednak chodzi mi o to aby umowic sie z ktoras z mam ktora juz chodzi ze swoim dzieckiem do takiego przedszkola
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok