Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poszukuje - Norwegia

Czytali temat:
(364 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Witam mam na imie Krzysiek jestem tu nowy czy moge liczyć na pomoc z waszej strony w znalezieniu pracy (kazdej pracy)tylko nie na morzu.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
micha napisał:
Witam mam na imie Krzysiek jestem tu nowy czy moge liczyć na pomoc z waszej strony w znalezieniu pracy (kazdej pracy)tylko nie na morzu.PozdrawiamA w kosmosie może być ? , bo tam byś się najlepiej nadał..!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mogę cię zatrudnić w transporcie, tylko pomyślę jak tu te morze ominąć
będziesz mi transportował śmierdzącą czystą, piwo bezsmakowe warzone przemysłowo, sfermentowane ogórki i kapustę, no i takie tam inne drobiazgi, ale o tym potem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
gabriel napisał:
micha napisał:
Witam mam na imie Krzysiek jestem tu nowy czy moge liczyć na pomoc z waszej strony w znalezieniu pracy (kazdej pracy)tylko nie na morzu.PozdrawiamA w kosmosie może być ? , bo tam byś się najlepiej nadał..!!! .

A co na Svalbard juz nie ma miejsca

Krzysiek bo tylko tyle wiadomo o Tobie,jak myslisz kto ma Tobie znalezc prace,skoro Ty sam nie zadales sobie trudu aby napisac cokolwiek o sobie.Juz nie wspomne o reszcie.

Jak to sobie wyobrazasz ze ,ktos z tego forum pojdzie do pracodawcy i co ma mu powiedziec.....czesc czy mozesz zatrudnic Krzyska z forum moja norwegia? no bo on yyyyy.... on jest tu nowy, mozesz??Krzysiek moze robic wszystko tylko na ladzie Da rade szefie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
micha napisał:
Witam mam na imie Krzysiek jestem tu nowy czy moge liczyć na pomoc z waszej strony w znalezieniu pracy (kazdej pracy)tylko nie na morzu.Pozdrawiam

Poszukaj w wyszukiwarce forum Wpisz "praca", albo frazę jakąś podobną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
micha napisał:

I na stronie głownej, po lewej stronie: INFORMATOR - praca w Norwegii /z tym, że nie wiem jak to tam hula/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Alina L.
(Alina1978)
Początkujący
micha napisał:

Jaja sobie robisz czy co ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Uri Boyka napisał:...A co na Svalbard juz nie ma miejsca
Na pięknym Svalbardzie ... Teraz jest urocze lato ..
I Niedźwiedzie Polarne , mają co jeść w Swoim naturalnym środowisku .
Sztucznego i głupkowatego zarazem w dodatku pokarmu , Im teraz nie potrzeba ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
gabriel napisał:
[b]

Niedźwiedzie Polarne , mają co jeść w Swoim naturalnym środowisku .
Sztucznego i głupkowatego zarazem w dodatku pokarmu , Im teraz nie potrzeba ...

Etammm....Niedzwiedzie na pewno by nie pogardzily,gdyby ktos podstawil im "miche"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
maxym f
(kaktus_)
Wiking
Sami pewnie juz zapomnieliscie jak zaczynaliscie. Chłopak delikatnie mowiac zestresowany a wy zamiast mu jakies dobre slowo, rade to pojechaliscie po nim jak jakiejs swini... normalnie w szoku jestem... a jak to mial byc jakis zart to zdecydowanie kiepski... typowy przyklad przywitania na obczyznie przez rodaka czytaj prawdziwego polaka / z malej zeby nie bylo niedomowien/... masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok