Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6476 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Nie mam ani naszej klasy ani facebook ale często bywam na rożnych forach.

Na początku to w facebooka poleciałam, zapraszanie znajomych, zdjęcia, wpisy...teraz juz mi przeszło i robie tylko szybkie review. Pewnie przez ("dzięki", jakoś mi tu jednak nie pasuje) portal MN. Ciekawe ile ta miłośc potrwa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Coś jakby w temacie:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Luba niezły filmik chyba nie odważyłabym się skasować konta młodemu na batracer , mogłoby to wywołać podobne skutki
Swoje konta na klasie i fejsbuku usunęłam , jakoś tak mam , że gdy mnie coś zaczyna nudzić albo coś mi nie pasuje to się rozstaje . Bez muzyki z youtube byłoby mi trudno wytrzymać , poza tym uzależnień internetowych na dzień dzisiejszy brak .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
małgośka napisał:
Luba niezły filmik chyba nie odważyłabym się skasować konta młodemu na batracer , mogłoby to wywołać podobne skutki
Swoje konta na klasie i fejsbuku usunęłam , jakoś tak mam , że gdy mnie coś zaczyna nudzić albo coś mi nie pasuje to się rozstaje . Bez muzyki z youtube byłoby mi trudno wytrzymać , poza tym uzależnień internetowych na dzień dzisiejszy brak .

A co Ty tu widzisz?
Mnie sie filmik nie otwiera... bo chodzi o jakies prawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
u mnie się otwiera taki szalejacy dzieciak , tu jest podobny filmik moze się otworzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Solveig Møller
(Solveig)
Wiking
Hei !
Ja uwazam ze to jest pozytywne. Przeciez my rozmawiamy. Od kiedy to rozmawiac jest niedobrze*?
Halooooo mamy XXI wiek. I nie jestesmy skazani tylko na tych co mieszkaja w poblizu

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok