Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Ch (15826 niezalogowanych)
11 Postów
di Stefano
(diStefano)
Wiking
Dobry kumpel mówi do kumpla:
- Roman, muszę ci coś ci wyznać.
- Tak?
- Przespałem się z twoją żoną.
- No i co z tego?
- Rozwiedź się z nią!
- Po co?
- Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
- Po co?
- Chłopie, pół miasta ją rżnie! Rozwiedź się!!!
- Po co?
- W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Roman, rozwiedź się!
- Po co? Żeby w kolejce stać?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Mateusz ...
(Mateusz141991)
Wiking
Hehe starosc nie radosc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
DZIKI napisał:
telemarek napisał:
1. To nie wina mezczyzny, ze kobieta nie miala orgazmu. Mamy dokladnie tyle samo czasu, skoro my mozemy zdazyc, to kobiety tez powinne.
2. Nas nie boli glowa co druga sobote.
3. Potrafimy wejsc do sklepu i kupic to, co nam potrzeba, a nie spedzamy tam calego dnia ganiajac za jedna para bucikow, ktorych w koncu nie kupimy.
4. 5 minut to maksymalny czas rozmowy telefonicznej faceta, 20 minut to czas minimalny dla kobiety.
5. Nie ubiramy krotkich spodniczek i bluzek z dekoltami tylko po to, zeby pozniej sie denerwowac, ze wszyscy sie na nas gapia na ulicy
6. Sex uprawiamy dla czystej przyjemnosci, a nie po to, zeby cos przez to osiagnac
7. Jak mowimy NIE, to mamy na mysli NIE
8. Zakres kolorow ogranicza sie dla nas do 10, w porywach do 15. A sliwka to owoc, nie kolor!
9. Podniesienie deski klozetowej kosztuje tyle samo energii co jej opuszczenie. Skoro MY ja mozemy podniesc za kazdym razem, to WY mozecie ja sobie opuscic.
10. A zupa byla za slona !!

A 11 to jest takie, jak kobity się pokłócą ze sobą to na wieki, a faceci nawet po mordzie mogą sobie dać, a pół godz. pójdą razem na browar
..............kurcze.........ja chyba jestem facetem..... bo do mnie nie pasi to co tu sie kobietom imputuje !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asiaN napisał:
DZIKI napisał:
telemarek napisał:
1. To nie wina mezczyzny, ze kobieta nie miala orgazmu. Mamy dokladnie tyle samo czasu, skoro my mozemy zdazyc, to kobiety tez powinne.
2. Nas nie boli glowa co druga sobote.
3. Potrafimy wejsc do sklepu i kupic to, co nam potrzeba, a nie spedzamy tam calego dnia ganiajac za jedna para bucikow, ktorych w koncu nie kupimy.
4. 5 minut to maksymalny czas rozmowy telefonicznej faceta, 20 minut to czas minimalny dla kobiety.
5. Nie ubiramy krotkich spodniczek i bluzek z dekoltami tylko po to, zeby pozniej sie denerwowac, ze wszyscy sie na nas gapia na ulicy
6. Sex uprawiamy dla czystej przyjemnosci, a nie po to, zeby cos przez to osiagnac
7. Jak mowimy NIE, to mamy na mysli NIE
8. Zakres kolorow ogranicza sie dla nas do 10, w porywach do 15. A sliwka to owoc, nie kolor!
9. Podniesienie deski klozetowej kosztuje tyle samo energii co jej opuszczenie. Skoro MY ja mozemy podniesc za kazdym razem, to WY mozecie ja sobie opuscic.
10. A zupa byla za slona !!

A 11 to jest takie, jak kobity się pokłócą ze sobą to na wieki, a faceci nawet po mordzie mogą sobie dać, a pół godz. pójdą razem na browar
..............kurcze.........ja chyba jestem facetem..... bo do mnie nie pasi to co tu sie kobietom imputuje !!!!

... a moze po prostu jestes .. ZDROWA?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
jak sie ostatnio bylam przebadac to bylo wszystko ok Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
diStefano napisał:
Dobry kumpel mówi do kumpla:
- Roman, muszę ci coś ci wyznać.
- Tak?
- Przespałem się z twoją żoną.
- No i co z tego?
- Rozwiedź się z nią!
- Po co?
- Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
- Po co?
- Chłopie, pół miasta ją rżnie! Rozwiedź się!!!
- Po co?
- W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Roman, rozwiedź się!
- Po co? Żeby w kolejce stać?!
....dobre,dobre...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
Wlasnie teledysk obejrzalam......ale sie usmialam....To juz wiadomo dlaczego chudzi faceci lubia grube kobietki ...............
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asiaN napisał:
Wlasnie teledysk obejrzalam......ale sie usmialam....To juz wiadomo dlaczego chudzi faceci lubia grube kobietki ...............

Dlaczego? Powaznie pytam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bo przesłaniaja cały swiat!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok