„Moja siła jest kobietą!”, to cykl pięćdziesięciu godzin warsztatów, które będą odbywać się od września 2011 do czerwca 2012, raz w miesiącu w Oslo. To warsztaty stworzone dla kobiet i dziewczyn, które szukają siły, wsparcia i inspiracji, po to, aby sięgać w życiu po to czego pragną. To także niesamowita okazja do tego aby spotkać twórcze i niezwykłe kobiety, jakie zdecydowały się na wyjazd do Norwegii.
Projekt skierowany jest do kobiet, które:
•chcą być bardziej pewne siebie;
•chcą dokonywać zmian w swoim życiu;
•chcą realizować swoje pomysły na życie i spełniać marzenia;
•chcą być bardziej świadome siebie i swoich potrzeb w różnych sferach życia;
•chcą doświadczyć wsparcia grupy i nauczyć się go dawać innym.
•chcą nawiązać nowe znajomości.
PROPONOWANE WARSZTATY:
24 wrzesień 2011 – „Moja siła jest kobietą”
15 październik 2011 – „Najważniejszy związek w Twoim życiu – z samą sobą”.
12 listopad 2011 – „Jaka babcia – taka mama, jaka mama – taka JA” – warsztat o przełamywaniu stereotypów i „narzuconych” nam ról społecznych i rodzinnych.
10 grudzień 2011 – „Alicje w krainie czarów” – warsztat o realizacji marzeń.
14 styczeń 2012 – „Kochać z otwartymi oczami” – warsztat o tworzeniu świadomych związków.
11 luty 2012 – „Prawo przyciągania – partner idealny” – czyli zamówienie na partnera.
10 marzec 2012 – „Wewnętrzna krytyka – to mnie nie tyka” – praca z wewnętrznym krytykiem.
7 kwiecień 2012 – „Święty seks” – czyli rozmowy o seksie, przełamywaniu milczenia, badaniu własnych granic „przyzwoitości”.
12 maj 2012 – „Świetny seks” – kontynuacja rozmów o seksie, badanie własnych potrzeb, rozwiewanie wątpliwości, odpowiedzi na trudne pytania.
2 czerwiec 2012 – „Wszystko mogę, nic nie muszę” – warsztat motywacyjny.
Szczegółowy opis warsztatów znajdą Panie na www.centrum-kompass.pl w dziale Szkolenia.
Projekt obejmuje pięćdziesiąt godzin warsztatów. Koszt uczestnictwa we wszystkich warsztatach to 5000 NOK. Możliwość zapłaty w dwóch ratach. Opłata za udział w pojedynczym warsztacie 550 NOK. Ilość miejsc ograniczona. O przyjęciu uczestników decyduje kolejność wpłat oraz prawidłowe wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego.
Miejsce: The Place, Nils Juels gate 38, Oslo - na wprost 7 Eleven, za salonem urody Beth’s Beauty.
Zapraszam serdecznie kobiety w każdym wieku i z każdym doświadczeniem,
Trener Treningu Interpersonalnego i Umiejętności Psychospołecznych
Urszula Siek
Projekt skierowany jest do kobiet, które:
•chcą być bardziej pewne siebie;
•chcą dokonywać zmian w swoim życiu;
•chcą realizować swoje pomysły na życie i spełniać marzenia;
•chcą być bardziej świadome siebie i swoich potrzeb w różnych sferach życia;
•chcą doświadczyć wsparcia grupy i nauczyć się go dawać innym.
•chcą nawiązać nowe znajomości.
PROPONOWANE WARSZTATY:
24 wrzesień 2011 – „Moja siła jest kobietą”
15 październik 2011 – „Najważniejszy związek w Twoim życiu – z samą sobą”.
12 listopad 2011 – „Jaka babcia – taka mama, jaka mama – taka JA” – warsztat o przełamywaniu stereotypów i „narzuconych” nam ról społecznych i rodzinnych.
10 grudzień 2011 – „Alicje w krainie czarów” – warsztat o realizacji marzeń.
14 styczeń 2012 – „Kochać z otwartymi oczami” – warsztat o tworzeniu świadomych związków.
11 luty 2012 – „Prawo przyciągania – partner idealny” – czyli zamówienie na partnera.
10 marzec 2012 – „Wewnętrzna krytyka – to mnie nie tyka” – praca z wewnętrznym krytykiem.
7 kwiecień 2012 – „Święty seks” – czyli rozmowy o seksie, przełamywaniu milczenia, badaniu własnych granic „przyzwoitości”.
12 maj 2012 – „Świetny seks” – kontynuacja rozmów o seksie, badanie własnych potrzeb, rozwiewanie wątpliwości, odpowiedzi na trudne pytania.
2 czerwiec 2012 – „Wszystko mogę, nic nie muszę” – warsztat motywacyjny.
Szczegółowy opis warsztatów znajdą Panie na www.centrum-kompass.pl w dziale Szkolenia.
Projekt obejmuje pięćdziesiąt godzin warsztatów. Koszt uczestnictwa we wszystkich warsztatach to 5000 NOK. Możliwość zapłaty w dwóch ratach. Opłata za udział w pojedynczym warsztacie 550 NOK. Ilość miejsc ograniczona. O przyjęciu uczestników decyduje kolejność wpłat oraz prawidłowe wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego.
Miejsce: The Place, Nils Juels gate 38, Oslo - na wprost 7 Eleven, za salonem urody Beth’s Beauty.
Zapraszam serdecznie kobiety w każdym wieku i z każdym doświadczeniem,
Trener Treningu Interpersonalnego i Umiejętności Psychospołecznych
Urszula Siek