Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomóżcie, trafiłem na oszusta! - Norwegia

Czytali temat:
slawomir slawek (708 niezalogowanych)
1 Post

(Piotr Pilecki)
Wiking
Witam! Przyjechałem do Norwegii 2 tygodnie temu razem z bratem i przyjecielem, facet, z którym pracę mieliśmy omówioną w najdrobniejszych szczegółach okazał się kłamcą. Przeprowadziliśmy się więc ze Stavanger do Oslo i teraz szukamy tam pracy. Znamy język angielski, doświadczenia: mechanik samochodowy, brukarz, pracownik budowlany. Jesteśmy wytrzymali fizycznie i silnie zmotywowani do pracy. Być może jakiś sympatyczny rodak nam pomoże znaleźć zajęcie i uwierzyć ponownie w ludzi. Potrafimy się odwdzięczyć, naprawimy auto, pomalujemy mieszkanko, poczestujemy polską wędlinką
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Piotr Pilecki napisał:
Witam! Przyjechałem do Norwegii 2 tygodnie temu razem z bratem i przyjecielem, facet, z którym pracę mieliśmy omówioną w najdrobniejszych szczegółach okazał się kłamcą. Przeprowadziliśmy się więc ze Stavanger do Oslo i teraz szukamy tam pracy. Znamy język angielski, doświadczenia: mechanik samochodowy, brukarz, pracownik budowlany. Jesteśmy wytrzymali fizycznie i silnie zmotywowani do pracy. Być może jakiś sympatyczny rodak nam pomoże znaleźć zajęcie i uwierzyć ponownie w ludzi. Potrafimy się odwdzięczyć, naprawimy auto, pomalujemy mieszkanko, poczestujemy polską wędlinką
Pozdrawiam.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
zosia ****
(brevik)
Wiking
wspólczuje ze Was oszukano ale watpie czy jakis rodak pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Napiszcie mi na priv cos wiecej o sobie, tzn. interesuja mnie umiejetnosci nie "wasze" ale kazdego z was osobno, to czy macie do wgladu swiadectwa,papiery swego zawodu, to czy tylko jeden czy kazdy z was zna jakis jezyk, jesli tak to jaki - czy w ogole nie znacie itd. Jednym slowem - moze pomoge ale potrzebne mi jest rzeczowe CV.
Nie musicie pisac swoich danych osobowych typu nazwisko,zamieszkanie itd. To narazie nie jest potrzebne.Malowanie autka i wedlinka tez nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów

(lukasz23001)
Nowicjusz
witam jesli którys z was zna sie na budowlance a mianowicie wykonczenie wnetrz to prosze o kontakt w wtorek po godz9 moze wam pomoge tel 99864739
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Piotr Pe)
Wiking
Tak, na budowie potrafię zrobić wszystko. Dziękuję za odpowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Vito :)
(vito)
Wiking
45 77 18 22 zadzwoncie bo mialbym cos dla was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty