Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
lugoo85 kowalski bartekm17 M (5332 niezalogowanych)
1 Post

(Benka)
Wiking
Ja nie mam dzieci, ale mam męża, a jeśli chodzi o opiekę to prawie to samo hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja również nie mam dzieci ale lubię je. ostatnio byłam u znajomych którzy mają bliźniaki i sobie poniańczyłam takie 4 kilowe. super sprawa. męża też posiadam jak joleżanka wyżej i zgadzam się z jej opinią na temat mężów...hahaha. jestem za jeśli o spotkanie ale nie znam praktycznie Tonnsberg więc nie umiem nic zaproponować, czekam więc dziewcztny na waszą propozycję a ja się dostosuję gdyż nie pracuję i jestem kurą domową. nie miałam żadnych problemów z wejściem na tę stronę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
TO WYCHODZI NA TO żE TYLKO JA MAM DZIECI A CO DO WASZYCH WYPOWIEDZI NA TEMAT MężóW,TO SIE ZGADZAM JA MA DWóJKE SMYKóW.CóRKA CHODZI DO PRZEDSZKOLA WIęC MAM CZAS NA ZAJMOWANIE SIE 7 MIESIECZNYM SYNKIEM JA TEż NIEPRACUJE TYLKO ZAJMUJE SIE DOMEM, TAKI ETAT DOMOWY A CO DO MIEJSCA NA KAWKE,TO TEż SIE NIEORIENTUJE CZY Są JAKIEś FAJNE MIEJSCA,BO NIGDY WCZESNIEJ NIECHODZIŁAM NA KAWKE Z TOWAżYSTWEM.ALE W CENTRUM HANDLOWYM W FARMANDSTREDET SA MIEJSCA żEBY POSIEDZIEć I POGADAć.JAK UWAżACIE????JA BYM WOLAŁA SIE SPOTKAć W TYGODNIU W TYCH GODZINACH JAK MOJA CóRKA JEST W PRZEDSZKOLU,A WY KIEDY BYśCIE MOGŁY.MOżE W TYM TYGODNIU?POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
No dziewczyny i jeden rodzynek wreszcie coś sie ruszyło na tej stronie.Ja niestety pracuję więc w tygodniu jestem nieuchwytna ale weekendy i owszem chętnie możemy się spotkać. Rozeznam się w której kawiarni można sie spotkać i dam znać to ustalimy bliższy termin. Pozdrowionka dla wszystkich Jeśli chodzi o męża i dzieci to jeszcze nie mam, mieszkam z chłopakiem i potwierdzam spostrzeżenia kolezanekjak małe dziecihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
super. mam nadzieję że wypali i się poznamy. czekam na dalsze instrukcje co do miejsca i godziny oraz dnia. zapraszam następnych zainteresowanych spotkaniem i zapoznaniem się. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
dziewczyny a może spotkanie 14 marca na Brydze chyba wszyscy wiedzą gdzie to jest.Tam jest kilka lokali wiec możemy sie spotkać przed Esmeraldą i wtedy razem coś wybierzemynp. godzina 15.00pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Aga Artek
(harlequin13)
Wiking
Cześc dziewczyny. Również mieszkam w Tonsbergu i chętnie spotkałabym się z wami na kawke. Etat mam kurki domowej i wychowuje 5 letnią córeczkę .Pozdrawiam Was serdecznie :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
WITAM DZIEWCZYNY MI ZABARDZO SOBOTA NIEODPOWIADA,BO Mąż PRACUJE I MAM NA GŁOWIE DWA SMYKI.ALE JAK BęDZIE FAJNA POGODA TO WYBIORE SIE Z DZIEćMI NA SPACEREK,I PRZYJDE NA GODZ.15:00 NA BRYGE,TAK NA CHWILKE żEBY POGADAć A RESZTA DZIEWCZYN WPADNIE?DZIEWCZYNY ODZYWAJCIE SIE JAKBY COś SIE ZMIENIŁO TO DAJCIE ZNAć.POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
WITAJ harlequin13.IM NAS WIęCEJ TYM LEPIEJ.JA MA CZTERO LETNIą CóRKE WIęC PEWNIE BY SIE DOGADAŁY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
hej dziewczyny małe brzdące miło widzianea jak będą jeszcze rozbrykane to super bo rozładują napięcie pierwszego spotkania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok