Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Jestem rasista. - Norwegia

Czytali temat:
(1517 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
....ale zazdroszcze innym narodowosciom ich jednosci,poczucia godnosci w obcym kraju,umiejetnosci wspolzycia,samopomocy a takze promowania swojego kraju. Cale to ciapatowo swietnie sie bawilo w Oslo a my moglismy tylko chodzic i podziwiac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
....ale zazdroszcze innym.TO , że zazdrościsz nie oznacza iż jesteś już rasista..... a jeżeli nawet to jesteś tego świadomy...i nie ukrywasz tego za bardzo przed innymi a to Bardzo dobrze o Tobie świadczy.
Natomiast wszyscy pozostali też są rasistami tylko biernymi i skrzętnie to ukrywają a nawet strasznie się obrażają , gdy ten fakt im się uświadamia...
Pomijam tu zdeklarowanych Rasistów z wypaczoną psychiką prowadzącą od wyniszczania innych poza sobą ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Dobry temat Moj kolega kiedys powiedział.....ja rasistą?nigdy w życiu...ale nie wiem co bym zrobił jakby mi murzyn po pokoju chodził...ot co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale jakby mu buty pastował, zakupy robił, obiad podawał byłoby super. A jak to by była jeszcze Murzyneczka tak około dwudziestki i szorowała na kolanach podłoge, to by ja "zapiął" i sie cieszył hehehe Taki to rasizm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Oj Hilton jak taki usłuzny to pewnie żebyłby w siodmym niebie .....ale znając troszeczkę te rasę to daleko jej do jakiejkolwiek pracy i wysiłku...najlepiej masa dzieci i socjal...inna sprawa jakby chodziło o płeć piękna podejrzewam,że i mamie mogłby przedstawić ....wszak wiadomo nie od dziś,że panow rajcuje ta ciemniejsza barwa skory..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Łoj, to pedze zatrzasnąć sie w solarium
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Facet to ....... co sie rusza i na drzewo nie spie......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Hilton tylko sie nie spal na czarno bo ciezko bedzie w polsce mimo wszystko.Chodzcie ratowac tego z losiem bedzie gril i tez bedzie czarno hi hi zarcik zarcik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
no i jeszcze obowiązkowo trwala ondulacja na afro... jak szalec to szaleć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
no ba jak innaczej lece do fryzjera posmaruje sie na czarno i w miasto moze nikt mnie nie zabije.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok