Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1511 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
Gdy jezdzilem tutaj kolejka do pracy w pierwszym okresie poprostu ciemnoskorzy obywatele tego kraju doprowadzali mnie do szalu-pusty wagon ich 5 moze 6 a halas jak na rynku (godzina 6.05),nogi na siedzeniach(nie wszyscy jezdza w ubraniach roboczych do pracy),zero kultury,kobiecie swojej czarnej nigdy nie pomogli wniesc wozka do wagonu,stalo sie tradycja ze ja to robilem,wieczne klotnie z konduktorka.Modlitwy u mnie w pracy na dywaniku w szatni(mi to przeszkada),JESTEM RASISTA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Zapomniałeś dodac o totalnym smrodzie rozchodzącym się we wszystkich kierunkach tak jak od płci meskiej jak i żeńskiej...pamiętam go do dzis i nawet teraz jak ide ulicą staram sie trzymac z dala lub przechodzę na drugą strone...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(lucas25)
Wiking
Najlepiej powybijac wszystkich czarnuchow i problem z glowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W moim bloku jest taka jedna dupencja, tylko a Murzynami obcuje. Zastanawiałam sie co w nich widzi. dzis moim oczom ukazalo sie to:www.lansik.pl/14716/jamie-foxx-chwali-sie-swoim-penisem/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Konie Arabskie sa tez ciemnej karnacji i chyba moga konkurowac w tej dziedzinie. Hmmmmmmmmmmm no rozumie maly problem jak je wprowadzic na pieterko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Uważam, że nie należy wszystkich "czarnoskórych" w jednej szufladzie zamykać, przecież są wśród nich różni ludzie (tak samo jak wśród białych).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Jasne ze tak jest! tak samo jak nie kazdy Polak to pijak. Ja poprostu uwazam ze nie maja szacunku dla innych,nie potrafia uszanowac tego ze sa goscmi jednak czy tutaj w norwegi czy w innym kraju. Jest tez tak ze wlasnie w pewnym stopniu szanuje ich za monolit,jednosc w kulturze(w dobrym slowa tego znaczeniu) i umiejetnosc zorganizowania sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok