Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Grzegorz Krupa (2336 niezalogowanych)
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
fazi napisał:
[quote]Juz sprawdzilem,hihihihiihi,dziekuje jeszcze raz. Zaczynam lapac kulture po ostatnich epitetach pod moim adresem,hihihihihii. moze to cos pomoze chociaz kto sie kretynem urodzil(jak ja) kanarkiem nie zdechnie,hihihihihihi.

będę trzymała za ciebie kciuki

a co do kretyna to tylko kretyn mógł cię tak nazwać..........

żaden człowiek nie jest doskonały....

NIECH ŻUCI KAMIEŃ PIERWSZY TEN KTÓRY JEST BEZ WINY!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Ale z tym gabrielem to strzał w 10 czytając jego posty to naprawdę jest Konfident myślę że to nie jest zbieg okoliczności co do faziego to nie wiedziałam że podbija numery i kradnie samochody trzeba to nagłośnić na innych forach żeby ludzie uważali na niego!i wystrzegali się takich złodzieji!!!
fazi-zjodziej
gabriel-komfitura
i jak się teraz czujecie następny temat jaki się pojawi to
1.czy użytkownik fazi kradnie samochody
2.czy użytkownik gabriel jest konfidentem
W KOŃCU TO FORUM I KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA WASZ TEMAT CO NIE?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
no coz kazdy ma prawo sie wypowiedziec zgodnie ze swoim sumieniem RD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
A DLACZEGO NIE SKOPIOWAŁEŚ DALSZEJ CZĘŚCI TEXTU

DLACZEGO TEGO NIE ZROBIŁEŚ???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
no ok masz racje ale to jest forum i kazdy pisze kopiuje interpretuje spiskuje snuje teorie tak jak sobie tam chce to nie znaczy ze odrazu jest to dla niego mottem zyciowym. nie naleze to tych ktorzy sie przejmuja forami tak na powaznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
no coz kazdy ma prawo sie wypowiedziec zgodnie ze swoim sumieniem RDALEŻ "fazi" czyżbyś i TY był tak ograniczony jak ja ...?

Przecież w tym tekście... nie O TO CHODZI CO WIDAĆ ... TYLKO O COŚ ZUPEŁNIE INNEGO czego nawet nie czuć...

To takie zdania asertywne... KAŻDA ZE STRON KONFLIKTU WIDZI W NICH TO CO CHCE ZOBACZYĆ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
KAŻDA ZE STRON KONFLIKTU WIDZI W NICH TO CO CHCE ZOBACZYĆ...

O wlasnie!!! TO jest FORUM!!! JAK ktos pisze o mnie ze robie cos tam to niech pisze widocznie tak mysli. Ale jak ktos zaczyna od slow ze ma w zasadzie wszystkich w dupie albo ma kogos za worek na sperme lub ktos jest psim wytryskiem itd itd to napisalem w slawnym temacie moje wyksztalcenie czyli przedszkole skonczone na tajnych kompletach nie pozwala podejmowania polemiki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
Ale z tym gabrielem to strzał w 10 czytając jego posty to naprawdę jest Konfident myślę że to nie jest zbieg okoliczności co do faziego to nie wiedziałam że podbija numery i kradnie samochody trzeba to nagłośnić na innych forach żeby ludzie uważali na niego!i wystrzegali się takich złodzieji!!!
fazi-zjodziej
gabriel-komfitura
i jak się teraz czujecie następny temat jaki się pojawi to
1.czy użytkownik fazi kradnie samochody
2.czy użytkownik gabriel jest konfidentem
W KOŃCU TO FORUM I KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA WASZ TEMAT CO NIE?!
I TERAZ CHŁOPAKI JAK TO LECI DAL;EJ KTOŚ WEJDZIE NA FORUM CZEGOŚ NIE DO CZYTA PRZEKAŻE T INFORMACJE DALEJ POCZTĄ PANTOFLOWĄ CO JAK WIECIE W NORWEGI DZIAŁA TO BARDZO SZYBKO KTOŚ NASTĘPNY PRZEKRĘCI I
(((( FAZI MIMO ŻE JESTEŚ NIE WINNY )))) ZOSTAJESZ ZŁODZIEJEM A TY GABRIELU KONFIDENTEM I JAK POCZUJECIE NA WŁASNEJ SKÓRZE TO ZROZUMIECIE JAK TO JEST KOGOŚ BEZPODSTAWNIE OSKARŻAĆ!!!!!!!!
I ostatnia sprawa od udowadniania tego czy ktoś jest winny czy nie są SĄDY A NIE WY! ZROZUMCIE TO WRESZCIE !!!!

A TY GABRIELU GDYBYŚ UWAŻNIE PRZECZYTAŁ TEXT RÓWNIEŻ NIE POCZUŁBYŚ SIĘ OBRAŻONY PRZEZE MNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
RD ja naprawde nie bylem obrazony na nikogo chodz moze lekko dotkniety. I tutaj trzeba dodac ze jezeli ludzie czytaliby dokladnie teksty to zrozumieliby ze w moich wypowiedziach chodzilo o przestroge przed podejmowanie sie czegokolwiek w niedokonca sprawdzonych zrodlach. Mysle ze w tamtym temacie slowa do wypowiedzi Hilton kazdy powinien podejsc ze to bylo przypuszczenie,spekulacja a nie 100% stwierdzenie. TU ZNOWU TRZEBA PRZYZNAC RACJE TEMU ORDYNARNEMU,ZLOSLIWEMU GABRIELOWI KAZDY WIDZI CO CHCE ZOBACZYC.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Prosze nie ciagnijmy dalej tego bo jak mowi przyslowie GDZIE DWOCH POLAKOW TAM TRZY ZDANIA I RACJE. Podobno przyslowia sa madroscia narodow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok