Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszkuje paru kolesiow na meskie wyjscie na miasto - Norwegia

Czytali temat:
(724 niezalogowanych)
1 Post

(bardd)
Wiking
znajomych mam prawie samych Norwegow (K+M), ale fajnie byloby spotkac sie raz meskim gronie. Nie musimy sie krepowac "slow", pogadac o kobietach, bez zgorszonych wzrokow pan itd. Wypic pare flaszek bez ciaglych komentarzy "ale wy pijecie" itd. Jedyne, czego nie toleruje na takich wyjsciach to przemoc!
Jest ktos chetny (Oslo)?... Mozemy zaczac u mnie, a skonczyc na miescie, allbo odwrotnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kusząca propozycja ...zarazem odważna jak na nasz narodowy temperament po paru głębszych....
Osobiście mam do Osi spory szmat drogi , niemniej powodzenia tak w imprezie jak i w zachowaniu samych uczestników ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bardd)
Wiking
Krotka pilka. Ja koncze skole jutro o 19;15. Propnsuje spotkanie - na poczatek w Expressen, a potem zobaczymy. mam nadzieje, ze ktos sie pojawi<<<<<<<<<<<< Paru panow, ktorzy ostatioi chcieli wyjsc ze mnia indywidualnie, mogliby sie przylaczc. Moze byc fajnie,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bardd napisał:
Krotka pilka. Ja koncze skole jutro o 19;15. Propnsuje spotkanie - na poczatek w Expressen, a potem zobaczymy. mam nadzieje, ze ktos sie pojawi<<<<<<<<<<<< Paru panow, ktorzy ostatioi chcieli wyjsc ze mnia indywidualnie, mogliby sie przylaczc. Moze byc fajnie,,,
Szkoda ze nie moze byc baby z jajami Tylko sie nie rozchorujcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
BiJatka G
(BiJatka)
Wiking
Ej!!! Nigy nie mowilam" jak wy duzo pijecie!!!!!"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj