Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2855 niezalogowanych)
1 Post

(bardd)
Wiking
No i ladnie! Sam zainicjowalem temat, a nie moge. Rozchorowalem sie i leze w domu. Pech. Bawcie sie dobrze i mam nadzieje, ze do zobaczenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Tomek Sopicki
(Tomek2712)
Nowicjusz
A to Ci pech....

Wracaj jak najszybciej do zdrowia!

No i wypij cos na wzmocnienie...

Pozdrówka!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bardd napisał:
No i ladnie! Sam zainicjowalem temat, a nie moge. Rozchorowalem sie i leze w domu. Pech. Bawcie sie dobrze i mam nadzieje, ze do zobaczenia!W jaki sposób można chorować na urlopie...? .
TOŻ TO PROFANACJA......
Na rzęsach a dałbym radę wyjść gdziekolwiek byle by nie leżeć w czasie urlopu w łóżku , to już lepiej opatulonym w koce na leżaku gdzieś nad fiordem w zacisznym miejscu a tych przecież nie brakuje nawet w okolicy ścisłego centrum Osi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Remi Stonoga
(remisyv)
Wiking
I jak odbyla sie ta imprezka? Chodz mieszkam w Sarpsborgu chetnie bym przyjechal No i pani "Hilton" dziekuje bardzo ze mnie pani tak ubawila ta wypowiedzia o tych wszystkich facetach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
remisyv napisał:
I jak odbyla sie ta imprezka? Chodz mieszkam w Sarpsborgu chetnie bym przyjechal No i pani "Hilton" dziekuje bardzo ze mnie pani tak ubawila ta wypowiedzia o tych wszystkich facetach
"pani Hilton" ?? Hahaha, na PANIĄ trzeba mieć wygląd i pieniadze a jam jest zwyczajna kobieta, matka, kolezanka i co tam jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
anna Anna
(anian)
Wiking
A ja tak niesmialo zapytam .... jako ze juz dotarlam do Oslo .... Jakis wypadzik w piatek?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(andariel)
Wiking
Siemka ludziska! Jak tam po imprezie? Powariowaliście trochę I kiedy następna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Remi Stonoga
(remisyv)
Wiking
Hilton napisał:
remisyv napisał:
"pani Hilton" ?? Hahaha, na PANIĄ trzeba mieć wygląd i pieniadze a jam jest zwyczajna kobieta, matka, kolezanka i co tam jeszcze

Hehe. Nietrzeba miec pieniedzy, wystarczy wyglad No napepno cos tam jeszcze jestes i czytalem juz pare postow z twoim udzialem. No i stwierdze ze i tak jestes milutka dla twojego bylego No ale on tylko poszedl sladami naszego bylego Premiera.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
remisyv napisał:
Hilton napisał:
remisyv napisał:

Hehe. Nietrzeba miec pieniedzy, wystarczy wyglad No napepno cos tam jeszcze jestes i czytalem juz pare postow z twoim udzialem. No i stwierdze ze i tak jestes milutka dla twojego bylego No ale on tylko poszedl sladami naszego bylego Premiera.

Własciwie to przebił Kazia, bo jego nowa laska jest od niego(mojego ex) starsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok