Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(983 niezalogowanych)
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Kow@lski napisał:
Retier, gadasz jak stara sprochniala zrzeda...

Być może i zrzęda ale i tak bym takiego gościa pogonił z domu jako ojciec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Retier, a co ty byś mial do gadania?
Jakos nie wyobrazam sobie, aby moj ojciec decydowal z kim sie spotkam.
Poza tym co to za roznica spotkac sie np. z kims z forum, czy z tramwaju, czy z kims widzianym w kosciele? I ten i tamten to obcy człowiek... Dopiero sie ludzie poznają stopniowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Hilton napisał:
Poza tym co to za roznica spotkac sie np. z kims z forum, czy z tramwaju, czy z kims widzianym w kosciele? I ten i tamten to obcy człowiek... Dopiero sie ludzie poznają stopniowo.

Nie będę mówił za kogoś , moja córa póki co liczy się z moim zdaniem i mniemam że tak zostanie i gdy przyjdzie ten czas to będzie ciekawa mojego zdania i ewentualnych obiekcji.Bynajmniej tak staram się ją wychowywać. Z tym poznawaniem to różnie bywa A to co widzę nie skłania mnie do bycia "postępowym", jak to się ładnie mówi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
retier1 napisał:
Hilton napisał:

Nie będę mówił za kogoś , moja córa póki co liczy się z moim zdaniem i mniemam że tak zostanie i gdy przyjdzie ten czas to będzie ciekawa mojego zdania i ewentualnych obiekcji.Bynajmniej tak staram się ją wychowywać. Z tym poznawaniem to różnie bywa A to co widzę nie skłania mnie do bycia "postępowym", jak to się ładnie mówi

Retier, wtrace sie, moze powiedz, za co bys pogonil tego "goscia".
Ale tak konkretnie.
Po sposobie w jakim pisze mniemam, ze jest raczej tradycyjny, niz "postepowy"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Retier, otrząśnij sie Bedzie ciekawa twojego zdania... a jakie ty bedziesz mogł miec zdanie na temat chłopaka, ktorego zobaczysz pierwszy raz na oczy? Przeciez ona bedzie go znała lepiej od ciebie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Hilton napisał:
Retier, otrząśnij sie Bedzie ciekawa twojego zdania... a jakie ty bedziesz mogł miec zdanie na temat chłopaka, ktorego zobaczysz pierwszy raz na oczy? Przeciez ona bedzie go znała lepiej od ciebie.

A może to odwrotnie ma być z tym otrząsaniem No chyba że dzisiaj się poznają i chcą się chajtać,tego to jeszcze nie widziałem i nie przewiduje zobaczyć ewentualnie ,jak to mówił pawlak do kargula: po moim trupie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Kow@lski napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:

Ale tak konkretnie.
Po sposobie w jakim pisze mniemam, ze jest raczej tradycyjny, niz "postepowy"...

Zdaje się że Luba już wyłuszczyła gościowi w czym problem. Jeśli on tego nie rozumie i mówi że jest zgryźliwa(pomijając polszczyzne) to jak to sobie wyobrażasz dalej, zakładając ze to twoja córka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
retier1 napisał:
Kow@lski napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:

Ale tak konkretnie.

Zdaje się że Luba już wyłuszczyła gościowi w czym problem. Jeśli on tego nie rozumie i mówi że jest zgryźliwa(pomijając polszczyzne) to jak to sobie wyobrażasz dalej, zakładając ze to twoja córka

Bo Luba byla zgryzliwa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Drogi Retierze, musze Cię rozczarowac, ale mi chodziło właśnie tylko o tą naszą ukochana polszczyznę...ale...nie powinnam zwracac uwagi, źle zrobiłam, juz sie sama za to spoliczkowałam...Mój Tatula nie raz spoglądał spode łba na osobników, których przyprowadzałam, a teraz, jak z nim rozmawiam, to mi mówi, że jeden, czy drugi go na wódkę zaciągali, jak go przypadkowo spotkali. Dzięki niemu wiem, co u byłych sie dzieje, chociaż nie mam nawet takiej potrzeby. Życie. A znajomości jakiekolwiek, gdziekolwiek są miłe, jeżeli są miłe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
Drogi Retierze, musze Cię rozczarowac, ale mi chodziło właśnie tylko o tą naszą ukochana polszczyznę...ale...nie powinnam zwracac uwagi, źle zrobiłam, juz sie sama za to spoliczkowałam...Mój Tatula nie raz spoglądał spode łba na osobników, których przyprowadzałam, a teraz, jak z nim rozmawiam, to mi mówi, że jeden, czy drugi go na wódkę zaciągali, jak go przypadkowo spotkali. Dzięki niemu wiem, co u byłych sie dzieje, chociaż nie mam nawet takiej potrzeby. Życie. A znajomości jakiekolwiek, gdziekolwiek są miłe, jeżeli są miłe...

Pośrednio powiedziałaś też co innego Luba,dlatego w nawiasie napisałem (pomijając polszczyznę)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok