Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika Matkowska (1447 niezalogowanych)
1019 Postów
Maniak
do tych ktorzy odsebrali mi plusika mi za Leszka Walese chcem zebysta wiedzieli ze jestem gotow poswiecic reszte swych plusikow (czyli az 2 dwoch)zem sie nie ugnem pod taka presja i prawdem bede pisal dalej ze ty Leszku jestes wielki i w Ciebie wierze

walta no dalej

solidarnosc solidarnosc solidarnosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(tigarch)
Wiking
Jak debiut to z przytupem... Pan Bog sie zdenerwowal i odstrzelil brzydkie kaczatko, ale sie na chwile odwrocil i drugie mu z widelca zwialo... Wiec co, namascil jedynego "sprawiedliwego", a reszta robi za tlo... no moze jest jeden olechowy (czarny) kon. Gieneralnie mnie ten namaszczony pasuje, choc piaskownica, z ktorej sie wywodzi, mnie bardzo irytuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
,,,,,,,OT ......filozof
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Magielda napisał:
Tylko Jaroslaw Kaczynski jestr w stanie zapewnic Polske sprawiedliwa a nie kolesiowa

Czy Jarosław K. ma jakiś konkretny plan jak to zrobić? Czy kolejne pustosłowie? Dotychczasowy przebieg kampanii brata mniejszego na MN nie przekonuje mnie. Propaganda, trumna brata, a gdzie program konkretnych działań? Jarek wraz z tymi kolesiami, których teraz chce się pozbyć, jest u koryta wystarczająco długo. I co? I nic.
   Myślę, że najlepszym wyjściem dla Polski byłaby zbiorowa rezygnacja z działności politycznej wszystkich, będących w parlamencie i/lub u władzy po 1989r. To jest właśnie całe kolesiostwo, które szkodzi nam i Polsce.

PS.
   Ubawiłem się ostatnio wpisując słowo "szwindel" w moim telefonie. W trakcie pisania, słownik podpowiada słowo "Rywin" (ten od "i/lub czasopisma" ) .

Odkryłem inspirację twórców kampanii Jarka, wpisywanie jego nazwiska powoduje podpowiedź: "łączy" , albo ironia losu, albo teoria spiskowa, telefon kupiłem w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Magielda napisał:
Tylko Jaroslaw Kaczynski jestr w stanie zapewnic Polske sprawiedliwa a nie kolesiowa

jak twój kandydat wygra to mój kandydat po wyborach uda się na emigracje .....przez bałtyk .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Magielda napisał:
[quote]Tylko Jaroslaw Kaczynski jestr w stanie zapewnic Polske sprawiedliwa a nie kolesiowa[/quote

A właśnie,tak jakoś mi się obiło o uszy że jakowyś pociotek Kaczyńskich objął niezłe stanowisko w TVP1
Słyszał może ktoś coś o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
łooomatko!!! juz mi tylko jeden plus zostal

i dalej z barana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
moze ten by sie nadal

pan Kononowicz krzychu

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(rumek1354)
Wiking
Gdyby wybory miały coś zmienić, to już dawno zostałyby zakazane!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok