Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
boj fra oszlo (2168 niezalogowanych)
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
No ja sie zapewne pojawie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
to ja też potwierdzam przybycie na Karls Johans gate przy szkole o 20tej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc dziewczyny!! a ja niestety nie dam rady dzisiaj isc ale mam nadzieje ze bedzie wkrotce nastepne spotkanie i dam rade sie z wami spotkac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
ja bym z miłą chęcią przyszła, bo się troszke nudze i fajnei sobie pogadać no ale może następnym razem jak godz. będzie troche wcześniejsza nie mniej życze wam fajnego spotkania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
CZESC DZIEWCZYNY NOI CO SPOTKAŁYŚCIE SIĘ?? JAK BYLO NAPISZCIE COS BO JESTEM BAAARDZO CIEKAWA POZDRAWIAM ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
TAAAAK spotkalysmy sie ale w zawezonym skladzie ...byly nas tylko ( a moze az ) trzy .Niezmienia to faktu ze wpasowalysmy sie niesamowicie.Bylo ostro...pod wzgledem muzycznym i niesamowicie milo.Zaczelysmy od Hard Rock Cafe i skonczylysmy w Rock In. Spotkanie zostalo ukoronowane wspolnym zdjeciem w automacie na stacji Stortinget Mam nadzieje ze kolejnym razem bedzie nas wiecej....
PS Pokera nie bylo ...ale : co ma wisiec nie utonie ...bedzie okazja jeszcze ....
Wogole to chcialabym podziekowac Silesi i Karoli za przemile towarzystwo i za to ze byly ...dziekuje!!!! Pozdrawiam i czekam nastepnego razu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
noo to super ja tez zaluje ale kurcze z praca mi tak wyszlo ale mam nadzieje ze ten poker sie zisci ;p heheheh nawet mam karty i moge udzielic )) kurcze zazdrosze wam mi juz tak brakuje babskich pogaduch ze szok ;p heheh ale licze ze nastepne spotkanie zrobi sie z troche wieksza zapowiedzia i damy rade ;p pozdrowionka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
Karla a gdzie sie spotkalyscie?? bo jezeli dobrze pamietam to spotkanie mialo byc na Karls Johans gate 8 o 20.00! ja bylam i spotkalam sie tylko z wiewiora, a czekalysmy do 20.20 i nikt inny nie przyszedl!!!!!!!!!!!!!!!! chyba jakos sie minelysmy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Oj, działo się działo ...Było faktycznie bardzo sympatycznie. Fotka pamiątkowa tyż była oryginalna. Dziękuje wam dziewczyny za mile spędzony czas. Mam nadzieje,ze niebawem spotkamy się ponownie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Aga_2134 :)
(Aga_2134)
Wiking
Ja dopiero wrocilam z Polski i jak sie okazalo troche za pozno... Moze jakies nastepne spotkanie sie odbedzie??? Ja sie pisze, juz nie planuje wyjazdu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok