Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomozcie - Norwegia

Czytali temat:
(847 niezalogowanych)
3 Posty

(stacha2303)
Wiking
pomozcie szukam pracy mam zone i dziecko jestem w trudnej sytacji finasowej pomozcie agielski komunikatywnie pracowalem w agli ale tam juz ciezko z praca obecnie jestem w polsce ktos zna jakies strony internetowe z ogloszeniami. prcy .farmy ,zbiory rolnictwo gospodarka albo co kolwiek z zakwaterowaniem pozdrawiam pawel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
pawel, znamy strony, ale one sa po norwesku. Gdzie jestes teraz w Polsce? Czy w Norwegii? trzeba napisac CV, zrobic kserokopii ile sie da i roznosic. z doswiadczenei powiem ci, ze raczej malo kto zalatwi prace komus kogo nie zna, bo zdarzaly sie przypadki, ze ten ktoremu zalatwiono robote przygral w bambuko, a nikt sobie z geby dupy nie bedzie robil. ja, nauczona doswiadczeniem tez nie. Domyslam sie ze jest ciezko bez pracy majac dziecko. Nie jestes z tym sam. Napisz "cefałki" i przespaceruj sie po budowach - jesli tu oczywiscie mieszkasz. Ogloszenia o prace tez sa na stronie glownej "mojej norwegii'. powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
ups, pozno juz i nie doczytalam ze jestes w Polsce, sorrry w takim razie poszukqj na stronach interentowych adecco lub na przyklad mesterjobb . tam zloz aplikacje, tylko ze proces rekrutacyjny troche trwa. Pozdrwiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok