Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1221 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Post No Bills napisał:
bad harry napisał:
Post No Bills napisał:
cyganka napisał:
Post No Bills napisał:
cyganka napisał:
Post No Bills , u Ciebie wszystko z główką ok? dobrze się czujesz?

TY SOBIE SWOJA Główke PILNUJ. WIDAC STAJESZ W KOLEJCE ABY "DOSTAC KOPA W DUPE" POWOLI NIE SPIESZ SIE WSZYSTKO W SWOIM CZASIE!!!

A ja się wcale ciebie nie boję taki jak ty to wiesz co może.........

Gadasz aby tylko gadac i nic wiecej..................

Post NO Bills , widzisz temat wątku na górze .............PASUJE DO CIEBIE

bad harry. Do ciebie nie tylko ten watek pasuje. A tak na marginesie idz sie przespac dzieciaku, napewno dobrze ci to zrobi
Ooooooo ustawiasz sie w kolejce zeby dostac "KOPA W DUPE" powoli, wszystko w swoim czasie. Na ciebie tesz kolej przyjdzie!

no więc zacznę jak cyganka na początku
Post Not Kills , u ciebie wszystko z główką w porządku ? dobrze się czujesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
bad harry napisał:
Post No Bills napisał:
bad harry napisał:
Post No Bills napisał:
cyganka napisał:
Post No Bills napisał:
cyganka napisał:
Post No Bills , u Ciebie wszystko z główką ok? dobrze się czujesz?

TY SOBIE SWOJA Główke PILNUJ. WIDAC STAJESZ W KOLEJCE ABY "DOSTAC KOPA W DUPE" POWOLI NIE SPIESZ SIE WSZYSTKO W SWOIM CZASIE!!!

A ja się wcale ciebie nie boję taki jak ty to wiesz co może.........

Gadasz aby tylko gadac i nic wiecej..................

Post NO Bills , widzisz temat wątku na górze .............PASUJE DO CIEBIE

bad harry. Do ciebie nie tylko ten watek pasuje. A tak na marginesie idz sie przespac dzieciaku, napewno dobrze ci to zrobi
Ooooooo ustawiasz sie w kolejce zeby dostac "KOPA W DUPE" powoli, wszystko w swoim czasie. Na ciebie tesz kolej przyjdzie!

no więc zacznę jak cyganka na początku
Post Not Kills , u ciebie wszystko z główką w porządku ? dobrze się czujesz ?

MOJE SZCZERE GRATULACJE, "WIDZE ZE POSIADASZ INTELIGENCJE" NAWET Z PODOBIENSTWEM DO CYGANKI-WSPANIALE DZIECIAKU ZYCZE CI Z CALEGO SERCA DUZO SUKCESOW W TWOIM DALSZYM POSTEPOWANIU! PAMIETAJ ZE: NADAL JESTES NA LISCIE "DOSTANIA KOPA W DUPE"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Post No Bills napisał:

MOJE SZCZERE GRATULACJE, "WIDZE ZE POSIADASZ INTELIGENCJE" NAWET Z PODOBIENSTWEM DO CYGANKI-WSPANIALE DZIECIAKU ZYCZE CI Z CALEGO SERCA DUZO SUKCESOW W TWOIM DALSZYM POSTEPOWANIU! PAMIETAJ ZE: NADAL JESTES NA LISCIE "DOSTANIA KOPA W DUPE"

za takich ludzi jak ty też się wstydzę.... bo jednak kultura w interncie też obowiązuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Marcinlbn napisał:
Post No Bills napisał:

za takich ludzi jak ty też się wstydzę.... bo jednak kultura w interncie też obowiązuje.

CZYLI JESTESMY W TEMACIE "ZACZYNAMY NA WZAJEM WSTYDZIC SIE" WYSTARCZY ZE RYZYKUJEMY DOSTANIA JEDNEGO KOPNIAKA W DUPE I ZACZYNAMY SIE WSTYDZIC "WSTYD" JEST CZYMS CO NAPEWNO WSZYSCY POSIADAMY SZCZERE MOJE GRATULACJE ZA DELKATNOSC MYSLENIA!!!
PRZEKAZUJE NASTEPNE SLOWO DLA NASTEPNEGO MOWCY...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Post No Bills napisał:
SZCZERE MOJE GRATULACJE ZA DELKATNOSC MYSLENIA!!!
PRZEKAZUJE NASTEPNE SLOWO DLA NASTEPNEGO MOWCY...

... wydaje mi się że myślenie to uczucie którego nigdy nie doświadczysz.... no może poza potrzebami fizjologicznymi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Adam S............
(hihot45)
Wiking
Zauważyłem,że jednak wywołał ten artykuł dyskusję.....i faktycznie wystarczy tylko samokrytyka....spojrzenie na samego siebie....pozdrawiam Wrażliwych :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
do samokrytyki to trzeba posiadać jeszcze to coś , na czym można czapkę nosić .
a jednemu z gości tutaj , tego brakuje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
bad harry napisał:
do samokrytyki to trzeba posiadać jeszcze to coś , na czym można czapkę nosić .
a jednemu z gości tutaj , tego brakuje .

Prosze, prosze nadal pojawiaja sie siarczysto-sarkastyczne komentarze! GRATULACJE!
P.N.B.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok