Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pytanie do chetnych uczenia sie norweskiego - Norwegia

Czytali temat:
forbannafin (1145 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
mam znajoma nauczycielke ktora kiedys mnie uczyla juz jezyka a poniewaz nadal nie mowie dobrze po norwesku wiec wybieralem sie na jakis kurs i wpadlem na pomysl aby w sobote albo w niedziele zorganizowac taki kurs u mnie w domu. wiec w zwiazku z tym pytanie czy znajda sie 4 osoby chetne(ja bede 5) do nauki???-nie ukrywam ze chodzi rowniez o zaplate dla tej pani. samemu nie stac mnie na prywatne lekcje a mysle ze grupa 5 osobowa to lepsze niz 20 czy wieksza jeszcze, a i koszta mniejsze.co wy na to???mieszkam w okolicach oslo(holmia).mysle ze bede w stanie zapewnic na kazda lekcje materialy tzn.teksty,cwiczenia(ksero).jeszcze jedno -poziom raczej lekko zaawansowany,moze z lekkimi przypomnieniamina na poczatku.a nie chce zarabiac na tym,bedziemy sie rozliczac na kazdym spotkaniu bezposrednio z pania.pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Magdalena E
(magdallenka)
Wiking
Fazi a jaki byłby koszt takiej jednej lekcji??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
NIE ROZMAWIALEM JESZCZE O SZCZEGOLACH Z TA PANIA,NARAZIE TO PROPOZYCJA I TEMAT DO PRZEMYSLENIA. POWIEM TAK JA MYSLALEM O 150 KORONACH MAKSYMALNIE ZA 2 GODZINY I O DWOCH GODZINACH WLASNIE W KTORYS USTALONY DZIEN.MOZE DODAM ZE KOBIETA JEST TUTAJ OD DWUDZIESTU PARU LAT,STUDIOWALA W SZWECJI I NORWEGI. PRZEPRASZAM RZECZYWISCIE POWINNEM PODAC KWOTE BO TO WSZYSTKICH CHYBA NAJBARDZIEJ BEDZIE INTERESOWALO WIEC W SOBOTE SPOTKAM SIE I USTALE WSTEPNE KOSZTY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
KOKA KLAN
(KOKA KLAM)
Wiking
Fazi dobroczynco jak to wypali bede miał okazje cie poznac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
jak narazie nie widze wiekszego zainteresowania.nie uwazam to za dobroczynosc ale za koniecznosc czy tak czy tak musze gdzies sie uczyc bo samemu jakos mi nie idzie.i tak jak napisalem jak mam wydac 4000 na lekcje to chociaz chce uczyc sie w malej grupie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
teraz jest okres letni i dlatego nie ma zainteresowania,ja bym sie pisal na to,ale chodze na kurs do konca czerwca.a potem na ferie jade,moze na jesien cos takiego zorganizowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
sluchajcie termin rozpoczecia jest otwarty,jeszcze raz pisze to byla moja propozycja,jutro mam nadzieje porozmawiam o szczegolach z nauczycielka przeciez ona tez bedzie chciala miec wakacje.napewno nie bedzie wiecej niz 5 osob z prostej przyczyny mam zamale mieszkanie chociazzby i jak juz pisalem ja tez w koncu chce swobodnie rozmawiac a co najwazniejsze rozumiec co do mnie mowia!!! jeszcze jedno pytanie do zainteresowanych: czy odpowiadala by wam ksiazka leckiego vil du lære norsk-oczywiscie nie od poczatku(od ktorej lekcji to bysmy ustalili bo zakladam ze ze podstawy wszyscy mamy).ja osobiscie przerobilem na kursach ny i norge i jakos do mnie to nie dotarlo.postaram sie to pociagnac i zakonczyc pozytywnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
hei.
rozmawialem z pania Maria dzisiaj.koszt ustalony wstepnie na 700koron(2 godziny z krotka przerwa na papierosa)za spotkanie co daje tak jak wczesniej pisalem po 150 koron od osoby(5 person).padla propozycja spotkania niezobowiazujacego i ustalenia poziomu,daty rozpoczecia spotkan,programu i materialow z ktorych zechcemy sie uczyc,ogolnie wszystkiego. jak ktos tutaj wspomnial wczesniej zaraz beda wakacje i rzeczywiscie pani Maria tez juz ma plany na ten czas ale daje przynajmniej mi to czas na zorganizowanie materialow,jakiejs tablicy,moze nagran wideo itp. prosze zaiteresowanych o kontak prywatny,moze numer mobil oddzwonie i porozmawiamy,umowimy spotkanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
hei ....ja podalem ci moj numer na gg pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok