Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam ciezarnej??? - Norwegia

Czytali temat:
(464 niezalogowanych)
15 Postów
Ulka XXX
(Ulka12)
Wiking
Czesc dziewczyny, ktore sa w ciazy . Ja jestem w 5 miesiacu mieszkam w Oslo ,moze ktoras z Was tez jakos tak jest w ciazy .Nawiazuje do tego ze moze masz ochote na spotkanie i rozmowe o naszym stanie itd Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(oleczka85)
Wiking
hej
Tak się składa, że ja też jestem w piątym miesiącu i gdybym była dalej w Norwegii to bardzo chętnie spotkałabym się z Tobą. Niestety tydzień temu wróciłam do Polski, bo tam nie mieliśmy już z chłopakiem za co żyć. Pojechaliśmy na początku lutego, bo miał mieć prace od zaraz, a tu lipa. Do tej pory siedzi tam i szuka jakiejś pracy. Ja niestety dłużej nie wytrzymałabym tam w moim stanie i w takich warunkch, że na nic nie było już pieniędzy. Ale uzgodniliśmy z chłopakiem, że jak znajdzie prace i odłoży jakieś pieniądze to mam tam wrócić więc wtedy bardzo chętnie sie spotkam ale to za jakies może 2 lub 3 miesiące dopiero
pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Inez)
Wiking
Witam
Ja jestem w 9 miesiącu Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Ja jestem w 4 miesiącu ciąży ale 100km od Oslo,dużo zdrówka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Ulka XXX
(Ulka12)
Wiking
Malo nas ? Inez to zycze powodzenia i abys szybciutko urodzila bez bolow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Ewelina Lozinska
(ewelina80)
Wiking
Witam wszystkie przyszłe mamy Mieszkam w Oslo i aktualnie jestem w 27 tyg ciąży. Może są jakieś mamuśki chętne do rozmowy o naszym błogosławionym stanie? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tu jest cały wątek dla ciężarnych, ciągle aktywny, ma już ponad 60 stron, zapraszam
www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...w_norwegii_10,0.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Andzelika Yousufzai
(andzelka)
Wiking
czesc Kobietki
Jestem w 5 tyg ciazy Jest to pierwsza moja ciaza, i chcialabym nawiazac kontakt z jakas przyszla mamusia w podobnej sytuacji!
Mieszkam w Oslo a na dodatek chodze do szkoly

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok