Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

niezbedne info...szkola - Norwegia

Czytali temat:
(462 niezalogowanych)
1 Post
Dariusz P
(dinoo)
Wiking
zwracam sie do uzytkownikow tego portalu o to co z checi waszej mozecie mi podpowiedziec o ile posiadacie jaka kolwiek wiedze na temat tutejszych szkol miedzy innymi zalezy mi na informacji typu skladanie podan do kiedy one musza wplynac do szkol jakie pisma sa niezbedne do tego zeby muc funkcjonowac w tutejszej szkole prosze o wpisy

z gory dziekuje !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie jestem biegły w temacie szkól ale po przeczytaniu tego postu to ja nia wiem kto chce iść do tej szkoły ty czy twoje dzieci bo na zdjęciu widać gościa koło 50 lat . to może konkretniej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
ja tez czytam to kilka razy i nie wiem czy to dzieci maja isc do szkoly czy ten pan ze zdjecia...bo to dwie rozne rzeczy...zalezy czy to ma byc szkola dla dzieciakow czy dla doroslych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
dinoo napisał:
zwracam sie do uzytkownikow tego portalu o to co z checi waszej mozecie mi podpowiedziec o ile posiadacie jaka kolwiek wiedze na temat tutejszych szkol miedzy innymi zalezy mi na informacji typu skladanie podan do kiedy one musza wplynac do szkol jakie pisma sa niezbedne do tego zeby muc funkcjonowac w tutejszej szkole prosze o wpisy

z gory dziekuje !!!

Widzę nudą powiało. Najpierw byłeś Hiłtonem, a teraz Dinoo.... nie umiesz swojego nicka wymyslic sam??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok