Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

GDZIE KUPIC TANIO I DOBRZE DYWANIKI ŁAZIENKOWE? - Norwegia

Czytali temat:
(1038 niezalogowanych)
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
HEJ WIECIE MOZE GDZIE MOZNA DOSTAC JAKIES DOBRE I NIE DROGIE DYWANIKI LAZIENKOWE NIE ZNAM TU SKLEPOW A PILNIE POTRZEBUJE TO KUPIC...IKEA NIE WCHODZI W GRE BO JEST STRASZNIE DALEKO ODE MNIE I NIE MIALABYM NAWET JAK SIE TAM DOSTAC...ALBO ZAKUP PRZEZ INTERNET ALBO W JAKIMS SKLEPIE GDZIES W MIARE BLISKO...BEDE OGROMNIE WDZIECZNA ZA POMOC POZDRAWIAM I DZIEKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
mari66 ja się zgłaszam usztrykuje ci na szydełku dywaniki albo na drutach jekie chcesz tylko kolor mi musisz powiedziec !może taki lilaróż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kup przez interenet na stronie H&M Home na przykład. Albo jak masz blisko JYSK, to tam maja w miare tanio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Oh Mari 66 ! Z całym szacunkiem....Chciałabym mieć Twoje problemy.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mari66 napisał:
HEJ WIECIE MOZE GDZIE MOZNA DOSTAC JAKIES DOBRE I NIE DROGIE DYWANIKI LAZIENKOWE NIE ZNAM TU SKLEPOW A PILNIE POTRZEBUJE TO KUPIC...IKEA NIE WCHODZI W GRE BO JEST STRASZNIE DALEKO ODE MNIE I NIE MIALABYM NAWET JAK SIE TAM DOSTAC...ALBO ZAKUP PRZEZ INTERNET ALBO W JAKIMS SKLEPIE GDZIES W MIARE BLISKO...BEDE OGROMNIE WDZIECZNA ZA POMOC POZDRAWIAM I DZIEKI

jesli mieszkasz w Oslo jak napisalas w profilu, to Ikea nie powinna byc tak strasznie daleko, sa dwa sklepy w granicach Oslo...
jesli zamowisz przez internet, to zaplacisz za dostawe, wtedy taki tani ten dywanik wcale nie bedzie
a ten sklep gdzies w miare blisko...jesli mieszkasz w Oslo.... no to jakos , no nie wiem, co by ci tu doradzic ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
heheh dzieki wam za pomoc a tak a propo to nie mam strasznych problemow heheh tylko pytam was zawsze jak mam dylemat... bo lepiej wiecie co i jak i wiem ze sie na was nie zawiode ...)))) a co do tej ikei to nie wiem raczej nie jest mi ona po drodze dllatego szukam innej opcji... tak wiec znowu dziekuje za pomoc))) pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
a co do wiewiory to dzieki za propozycje zrobienia mi tych dywanikow heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
mari66 prosze bardzo wybrałas już kolor ?a może wpaski albo kółeczka jeszcze alternatywa w serduszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
heheh chumor widze dopisuje nam wszystkim..to dobrze...nie,nie mam szczególnej alternatywy na te dywaniki... potrzebowalam je bo musialam pekniecie na klapie od wc ukryc heheh dlatego pytalam )))) pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok