Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
862 Posty

(maciejko)
Maniak
chłopaku to że gadasz po angielsku to fajnie, duze ułatwienie w życiu tyle tutaj musisz miec jeszcze jakis numer podatkowy. Zobacz sobie w ogłoszeniach o prace że w tych niszowych typu magazyn czy produkcja to pracodawcy piszą że chca aby ta osoba miała numer podatkowy...masz taki numer ?? jak nie masz to Panu dziekujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Marcin Lenda
(MarcinL85)
Wiking
Janek a ty w jakiej dziedzinie pracujesz? Z twojej wypowiedzi wnioskuje że też byś chciał na magazyn trafic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Michał Markowski
(Rynezian)
Wiking
Chyba wiem o co chodzi. Sam dzisiaj wrzuciłem w innym temacie sprawę o pracy w magazynie lub gdzie indziej bez doświadczenia i bez języka norweskiego. Ale już stwierdzam, że to są jednak przekręty. Dla przykładu na tej stronie: norwegia.pracabc.pl/ogloszenie/pakowanie...jomosci-jezyka-oslo/ gdzie podali spółkę akcyjną która nie istnieje, adres na którym nic nie ma, oraz po wpisaniu "kosmetikk fabrikken Oslo" nic mi nie wyskoczyło. Tak samo, jak znalazłem praca w magazynie (też na tej samej stronie) w dzielnicy Nordstrand. Po wygooglowaniu "lagervarer Nordstrand" też mi nic nie wyskoczyło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
MarcinL85 napisał:
Dzieki za spam, licze ze odpowiedza odpowiedzialne osoby, nie ktos kto traci czas.
Szukam dobrej rady a nie feromonów

Marcin
Wybacz nie sadzisz że założony przez ciebie wątek to . Na głupie pytanie dostałeś głupie odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok