Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Treningi dla biegaczy/triathlon - Norwegia

Czytali temat:
(878 niezalogowanych)
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Witam, od połowy lipca przybywam do Lillestrøm (Skedsmo). Myślałem, by podłączyć się do ekipy biegowej na terenie miasta lub jego okolicy. Znacie jakieś regularnie trenujące ekipy? Mam trochę doświadczenia i jestem w stanie sam poprowadzić jakieś sensowne wybiegania, może z elementami triathlonu? Czekam na info. od biegowej braci, bo ciężko coś ustrzelić w googlach. Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
MaciejeM napisał:
Witam, od połowy lipca przybywam do Lillestrøm (Skedsmo). Myślałem, by podłączyć się do ekipy biegowej na terenie miasta lub jego okolicy. Znacie jakieś regularnie trenujące ekipy? Mam trochę doświadczenia i jestem w stanie sam poprowadzić jakieś sensowne wybiegania, może z elementami triathlonu? Czekam na info. od biegowej braci, bo ciężko coś ustrzelić w googlach. Pozdro.

Witaj podrozniku w czasie, jestes, a jeszcze Cie nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Ah ty Sherlocku, długo prowadziłeś śledztwo? Przybywam/wracam do/będę znów...w Lille.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
MaciejeM napisał:Mam trochę doświadczenia i jestem w stanie sam poprowadzić jakieś sensowne wybiegania, może z elementami triathlonu? Czekam na info. od biegowej braci, bo ciężko coś ustrzelić w googlach. Pozdro.
Co za teoretyczna bzdura.
Niby masz doświadczenie i jesteś zarazem do przodu.
Jednak zarazem, nie masz konkretnych informacji na tematy związane z triathlonem w Norwegi.
Żałosne.
Ciekawe gdzie będziesz trenował pływanie poza basenem?
Pewnie w tym mulistym syfie co przepływa przez Lilestrøm , lub okolicznych bajorkach i to tuż przy brzegu, ponieważ dalej, temperatura w lecie nie wznosi się wyżej niż 10 - 13 stopni.

Niemniej, faktycznie, zaistniałeś.
Pewnie, masz już spory wianuszek wielbicielek z tej triathlonowej okazji.

Tak na marginesie:

Ile tych triathlonów masz już zaliczonych ?.
I na jakich Polskich imprezach sportowych,
podaj coś konkretnego do weryfikacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
M12tri napisał:
Ah ty Sherlocku, długo prowadziłeś śledztwo? Przybywam/wracam do/będę znów...w Lille.
BArdzo dlugo, okolo 2 sekund. Przebywam czyli 1 os. czasu terazniejszego. Stad moje zapytanie o podroze w czasie, bo jest koniec czerwca, a ty juz jestes tam od polowy lipca. Wsio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Czy są tu jacyś pozytywni ludzie? Czy tylko pseudo - filozofowie, wylewający swe gorzkie żale na forum? Na ból dupy polecam jakieś proszki gagatku. Do weryfikacji? Koleżko, szukam braci do wspólnego trenowania. Weryfikować, to sobie możesz personalnego trenera, którego opłacisz. Jeśli byś dokładnie wgłębił się w to co napisałem, a nie już od początku myślał do czego się przyczepić, zauważyłbyś, że napisałem przede wszystkim o "wybieganiu", z "elementami" tri. Jednym z nich jest rower. Ale ciężko skojarzyć, bo skupiłeś się na pływaniu. Stary, szkoda na Ciebie czasu, może kiedyś się spotkamy na dreptaniu.

Edit: wątek kieruje TYLKO do osób zainteresowanych wspólnym treningiem.
Detektywów i filozofów NIE potrzebuję (mimo wszystko pozdrawiam)
Nie szukam "wianuszka fanek" z okazji tego, że chcę wspólnie pobiegać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Pogrzeb na facebooku, tam norwegowie maja grupy biegaczy, kolarzy itp. CZesto firmy maja wlasne grupy, np. moja ma pare sekcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Karol.Ky napisał:

Przebywam czyli 1 os. czasu terazniejszego. Stad moje zapytanie o podroze w czasie

Naucz się czytać : przybywam, nie przebywam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Karol.Ky napisał:
Pogrzeb na facebooku, tam norwegowie maja grupy biegaczy, kolarzy itp. CZesto firmy maja wlasne grupy, np. moja ma pare sekcji.

Niestety, nie korzystam z facebooka. Możesz napisać coś więcej o tych sekcjach? Sam też trenujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
M12tri napisał:
Karol.Ky napisał:

Przebywam czyli 1 os. czasu terazniejszego. Stad moje zapytanie o podroze w czasie

Naucz się czytać : przybywam, nie przebywam.

Rzeczywiscie, cos mi sie z oczami dzieje.

PS
Moja firma ma grupe kolarska, biegaczy, softballa i jakas kajakowa. Spotykaja sie co jakis czas i trenuja. Ja tylko rowerkiem smigam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok