Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(879 niezalogowanych)
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Bardzo nieudolny atak na moją wątłą posturę.
Skoro akcentujesz rower , a negujesz pływanie, to dlaczego czepiasz się Królewskiej dyscypliny jakim jest Triathlon !?.
Tak jak zaznaczyłem wyżej, jesteś pusty ................. .

Jak dla mnie, jeżeli ktoś oferuje ... "prowadzenie wybiegania"... i to w określonej dyscyplinie TRIATHLON .
A to właśnie wypunktowałeś, to powinien coś sobą reprezentować, chociażby na krajowej arenie, sportu amatorskiego.
Inaczej to tylko zwykłe chamskie podszywanie się pod coś o czym się ma tylko blade internetowe pojęcie.

Jeżeli ktoś pisze o triathlonie to podstawą tej dyscypliny, jest PŁYWANIE! a na drugim miejscu jest rower.
Takie proste rzeczy, taki jak ty sportowiec, powinien wiedzieć.
Inaczej ośmieszasz się.
Nawet wśród wielbicielek, które coś ze sportem miały do czynienia, nie tylko na sztucznej siłowni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Gagatku, idź reprezentuj swój poziom amatorskiego trollingu na arenie chociażby krajowej. Bo nadal nie wiem, czy masz jakiś problem ze stykami w głowie czy może lubisz pajacować.

p.s. zebrało już się kilka chętnych osób, także pobiegamy od lipca. może jakieś propozycje sprawdzonych tras?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok