Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sklep w Oslo z polskim piwem:) - Norwegia

Czytali temat:
Mario Maj Rafał Drzewosz Konrad Stus Przemek P andaro s Artur C Dariusz Konopka Cat Dix lenkaa225 Oskar Mrozewski Andrzej Zurawski Marcin Napiórkowski Letsgoahed (1943 niezalogowanych)
3 Posty
Kamil Krzysztofiak
(Skrziwan)
Wiking
Hej hej,

potrzebuję namiary na sklep w Oslo lub okolicach z polskim piwem

Jak ktoś ma jakiś kontakt to bardzo proszę w temacie, ale chyba lepiej na maila: kamil_dh@tlen.pl

z góry dzięki i pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Rema 1000, Kiwi i tym podobne odpadaja. W Vinmonopolet jest polskie piwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Lindemans napisał:
Rema 1000, Kiwi i tym podobne odpadaja. W Vinmonopolet jest polskie piwo

Oj, Lindemans, to byo zakonspirowane pytanie o piwo z przemytu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Domyslam sie, co "poeta mial na mysli", jednak pytal o sklep
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kamil Krzysztofiak
(Skrziwan)
Wiking
mam edytować post, żeby było w cudzysłowie? tak naprawdę chodzi mi o sklep, a kupując tam nie obchodzi mnie czy sprzedawca płaci cło i podatki to jego problem. ale cieszę się z całego swojego poetyckiego serca, że tyle szczerych i trafnych odpowiedzi się pojawiło! nowa matura 100% z interpretacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kamil Krzysztofiak
(Skrziwan)
Wiking
Powodów może być naprawdę dużo na takie zapotrzebowanie, choćby 3 dni w których nie sprzedają piwa w sklepach i impreza w tym samym czasie. Powodów możesz szukać także innych, ekonomicznych, smakowych, patriotycznych. Nazwij to jak chcesz, jednak skoro czegoś nie możesz zrozumieć to po prostu się na ten temat nie wypowiadaj. Ja nie jestem najlepszy z matmy, ale nie chodzę na wykłady na AGH, wydział matematyki i nie mówię wszem i wobec "no ja tego nie rozumiem!".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok