Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Poszukuje pracy. - Norwegia

Czytali temat:
barbara Cielemecka (2762 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
Witam mam na imię Łukasz i mam 23 lata. Za miesiąc (08.05.2014) w maju przylatuje do Norwegii w poszukiwaniu pracy. Doświadczenie jakie posiadam to 1,5 roczna praca na magazynie w firmie Macro. Praca fizyczna nie jest mi straszna pracowałem pół roku przy montażu regałów magazynowych, także wysokości również się nie lękam. Pracowałem też w Mc Donaldzie . Umiem angielski na poziomie komunikatywnym, a Norweskiego zaczynam się uczyć. Nie mam może za dużo doświadczenia, ale myślę, że szybko się uczę i mam chęci do pracy. Będę dostępny w okolicach Bærum i Oslo. Chwycę się czegokolwiek co pozwoli mi się tam utrzymać. Nie mam jeszcze Norweskiego numeru telefonu, więc proszę pisać do mnie na maila. octo91@gmail.com

ps. Posiadam również prawo jazdy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A co ma byc napisane w listach do Ciebie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:

najlepiej za pomoca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Vcds1 nie kus
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
takich jak Ty jest tutaj na peczki, kazdy chetny żeby zarabiac ale jak sie spyta co robił to albo praca w żabce lub układanie towaru w makro, angielski komunikatywny czyli kali jesc kali pic a norweski 'hei'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Arne Boks
(tedeor)
Wiking
Chodzisz na kurs czy uczysz sie sam norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Karol.Ky napisał:

"Ludzie listy piszą zwykłe polecone
piszą, że kochają, nie śpią, klną, całują się
ludzie listy piszą nawet w małej wiosce
listy szare, białe, kolorowe..."

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Tak zapytam "weteranow"jakie były wasze początki? ADECCO? wszyscy mieli po30 lat 3 jezyki perfect i 15 lat udokumentowanej praktyki zawodowej? Prawda jest ze Z PL.i biedniejszej Europy, wiara spieprza i dlatego w No. za dużo luda szuka pracy, wiec Norki podnosza wymogi od kandydatow.. w 2005- 2007 wystarczylo dukac po Angielsku i Norek zawijal każdego ,wmiare kumatego..większość "ekspertow" z tego forum tak się tu znalazła ha ha....Teraz to już nie jest tak rozowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Andrzej Sz
(Andrew1968)
Nowicjusz
Brawo Marius13, zgadzam sie z toba, sama prawda o Polakach w No. Wiekszosc przyjechala tu w ciemno, pracujac gdzie sie da, ale teraz to 100% z nich norwegowie i tylko glupie komentarze daja. Prawda jest ze z praca ciezko i to bardzo, ale kazdy z nas ryzykowal kiedys. Jak sie chlopakowi nie uda to bedzie najwyzej pare tysiecy zl w plecy, ale sam sie przekona ze nie jest tu wcale tak rozowo jak kiedys.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Marius13 napisał:
Tak zapytam "weteranow"jakie były wasze początki? ADECCO? wszyscy mieli po30 lat 3 jezyki perfect i 15 lat udokumentowanej praktyki zawodowej? Prawda jest ze Z PL.i biedniejszej Europy, wiara spieprza i dlatego w No. za dużo luda szuka pracy, wiec Norki podnosza wymogi od kandydatow.. w 2005- 2007 wystarczylo dukac po Angielsku i Norek zawijal każdego ,wmiare kumatego..większość "ekspertow" z tego forum tak się tu znalazła ha ha....Teraz to już nie jest tak rozowo

Mariuszu, sciezka twojej kariery nikogo nie interesuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok