Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Siłownia EVO - Norwegia

Czytali temat:
Piotrek Slowinski Rafał Oleniuk Natalia Wu paulinos678 Kabanix (1548 niezalogowanych)
22 Posty
Maria W
(MaryW)
Wiking
Witajcie,

Planuję się zapisać na siłownię EVO, ale zastanawiam się czy opłacając karnet miesięczny mogę korzystać z wszystkich siłowni tej firmy na terenie Oslo, czy tylko z jednej?
I czy karnet miesięczny wykupuję na dany miesiąc czy mogę np wykupić karnet w połowie miesiąca i będę mogła z niego korzystać przez okres 30 dni?

Jeśli ktoś korzysta z tej siłowni i może mi pomóc, to bardzo proszę o opowiedz na moje pytania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
szczepan m
(szczepard)
Wiking
Hej ja chodzę na EVO
Jeśli posiadasz członkostwo w EVO to możesz korzystać ze wszystkich siłowni EVO w całej Norwegii
jeśli kupisz w połowie miesiąca karnet to naliczają Ci tylko połowę kwoty ale pamiętaj że pierwsza opłata jest trochę droższa ponieważ płacisz jednorazową opłatę członkowską
siłownia sama pobiera pieniądze z konta co miesiąc jeśli chcesz zrezygnować musisz chodzic jeszcze cały miesiać od dnia rezygnacji czyli jeśli rezygnujesz dzisiaj to płacisz jeszcze za okres do 9 marca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Maria W
(MaryW)
Wiking
Wielkie dzięki za wyjaśnienie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok