Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Teresa Fularczyk (3336 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:Gabriel napisał:
Joseph napisał:.....a koty?
A KOTY ...
ZA PŁOTY ... !!!
---
Może jutro , będzie lepszy dzień i w Poniedziałek rozpocznę nowy Projekt na dłużej niż tydzień ... !

Jutro to jest piątek.............

NIE ...!!!
zakuta i durna pało ...
---
Jutro jest SOBOTA ... !!!
---
... ZAŚLEPIONY i NIENAWISTNY ... człeczyno ...!!!
Nie zauważyłeś , że napisałem parę minut przed północą , kiedy był jeszcze CZWARTEK ... !!!
W PIĄTEK czyli dzisiaj Może do 15 będzie jakiś telefon z propozycją PRACY ... !!!
WŁAŚNIE OD PONIEDZIAŁKU
... !!!
---
Tak , tak ... z tej Urojonej Nienawiści ... ślepia i móżdżek zaczynają ci "bielmem zarastać "

---
Bardzo liczyłem na twoją durnowatą wypowiedź , jednak nie liczyłem , że się tak zbłaźnisz .
---
tak , tak ...
Znaczy
SRAK ... !

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph napisał:Gabriel napisał:
Joseph napisał:.....a koty?
A KOTY ...
ZA PŁOTY ... !!!
---
Może jutro , będzie lepszy dzień i w Poniedziałek rozpocznę nowy Projekt na dłużej niż tydzień ... !

Jutro to jest piątek.............

NIE ...!!!
zakuta i durna pało ...
---
Jutro jest SOBOTA ... !!!
---
... ZAŚLEPIONY i NIENAWISTNY ... człeczyno ...!!!
Nie zauważyłeś , że napisałem parę minut przed północą , kiedy był jeszcze CZWARTEK ... !!!
W PIĄTEK czyli dzisiaj Może do 15 będzie jakiś telefon z propozycją PRACY ... !!!
WŁAŚNIE OD PONIEDZIAŁKU
... !!!
---
Tak , tak ... z tej Urojonej Nienawiści ... ślepia i móżdżek zaczynają ci "bielmem zarastać "

---
Bardzo liczyłem na twoją durnowatą wypowiedź , jednak nie liczyłem , że się tak zbłaźnisz .
---
tak , tak ...
Znaczy
SRAK ... !

bo ci żyłka pęknie zaraz..........

jak sobota to i tak dalej nie poniedziałek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał: bo ci żyłka pęknie zaraz..........
jak sobota to i tak dalej nie poniedziałek
ZAMILCZ ... poniewaz sie osmieszasz z tymi durnymi wywodami na temat dni tygodnia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
Joseph napisał:

Nie szkoda mi takich ludzi wcale co pokończyli takie wspaniałe kierunki, szkoda jedynie kasy którą rząd dokłada do takich "uczelni"...

Czy aby na pewno doklada ? zaoczne sa niezle platne wiec mysle, ze ten kierunek zarabia sam na siebie. Ot taka odmiana fabryki produkujacej dyplomy tyle, ze jeszcze trzeba pracodawcy zaplacic a nie na odwrot
Gorsze jest to, ze ci co faktycznie pokonczyli dobre kierunki i to z dobrymi wynikami rowniez nie maja przyszlosci w PL :/

I do zalozyciela watku mala porada :

Doksztalc sie co nieco na polibudzie i zdobadz uprawnienia IWE - Miedzynarodowy Inzynier Spawalnik. jednoczesnie probuj zdobyc uprawnienia do wykonywania badan nieniszczacych i odbiorow wizualnych. Nie wiem czy czegos nie pokrecilam ale mniej wiecej tak to lecialo
Z takimi uprawnieniami masz niezla prace i zarobek w Polsce. lapiesz sie do kilku firm produkujacych konstrukcje stalowe (a takich u nas sporo) im mniejsze tym lepsze ! Majac kilka takich firm pod opieka i przeprowadzajac u nich badania odbiorcze srednio raz w tygodniu przez jakies 2 godziny zarobisz dobrych kilka tysiecy zlotych.
A jak juz wdrozysz sie w PL i bedziesz mogl sie okazac jakims doswiadczeniem to swiat bedzie stal dla ciebie otworem

P.S. Znam goscia po historii, ktoremu uznano poprzednie studia jako licencjat i w dwa lata zrobil magistra na polibudzie czestochowskiej oraz uprawnienia o ktorych wspomnialam wyzej i trzepie teraz niezla kapuche !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok