Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

problem z pracodawca !!! - Norwegia

Czytali temat:
(666 niezalogowanych)
1 Post
marcin aaa
(marcin2003)
Wiking
witam !! mam problem z pracodawca i potrzebuje kilku informacji moze ktos mi cos podpowie konkretnie . problem polega na tym ze moj pracodawca jest bardzo nie uczciwy nie wyplaca diet tylko kaze podpisywac ze otrzymalem 2 zmusza do pracy po 12 godzin dziennie nie placac zadnych 100 czy 50tek
lacznie w soboty wyjazdy do polski min co 6 miesiace !!! prywatnym samochodem woze towar nie zwraca za paliwo czy bramki zaniza nasze dochody do min wiele by tu wymienial ogolnie oboz pracy w tej chwili chce odejsc z tego obozu . po ostatniej ostrej rozmowie szew powiedzial ze dostane od niego takie wymowienie i opinie ze w norwegii pracy nie znajde itp. mam to gdzies !! bylem swiadkiem jak kilka osob bylI zalatwieni przez niego zglaszali wszedzie byly kontrole ale to nic nie daje jestesmy zmuszani do wypisywania falszywych list pracy itd CIEZKO WSZYSTKO OPISAC ZEBY KAZDY WIEDZIAL W JAKIEJ SYTUACJI SA LUDZIE W TEJ FIRMIE !!! LUDZIE SIE BOJA ZE NIE ZNAJDA INNEJ PRACY I SIE GODZA NA TEN OBUZ!!! CI KTORZY SIE NIE GODZA MAJA PROBLEMY !! MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE POTRZEBUJE INFO CO POWINIENEM OTRZYMAC OD PRACODAWCY JEZELI ON MNIE ZWOLNI BO JA W TEJ CHWILI CHCE TAK ZROBIC ZEBY ON MNIE ZWOLNIL , CO MI SIE NALEZY ? JAKIE DOKUMENTY POWINIENEM OTRZYMAC ITP. PROSZE O POMOC I DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INFORMACJE !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marcin2003 napisał:
MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE POTRZEBUJE INFO CO POWINIENEM OTRZYMAC OD PRACODAWCY JEZELI ON MNIE ZWOLNI!
jeżeli jest silny to pewnie da ci kopa
albo i z ręki poprawi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marcin2003 napisał:
JAKIE DOKUMENTY POWINIENEM OTRZYMAC ITP. PROSZE O POMOC I DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INFORMACJE !!!

Pisemne wypowiedzenie umowy o prace z podaniem przyczyny wypowiedzenia( z zachowaniem okresu wypowiedzenia).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
marcin2003 napisał:
JAKIE DOKUMENTY POWINIENEM OTRZYMAC ITP. PROSZE O POMOC I DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INFORMACJE !!!

Pisemne wypowiedzenie umowy o prace z podaniem przyczyny wypowiedzenia( z zachowaniem okresu wypowiedzenia).

pracodawca jest bardzo nie uczciwy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
podaj nazwe tej firmy
nagrywaj rozmowy z szefem
zapisz sie do ZZ
napisz do gazety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
podaj nazwe tej firmy
zapisz sie do ZZ
napisz do gazety

Aha
Najpierw nalezalo napisac - nie podpisuj czegos, co jest niezgodne z prawda, bo pozniej nie bedziesz mial dowodow oszustwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Lindemans napisał:
patim napisał:
podaj nazwe tej firmy
zapisz sie do ZZ
napisz do gazety

Aha
Najpierw nalezalo napisac - nie podpisuj czegos, co jest niezgodne z prawda, bo pozniej nie bedziesz mial dowodow oszustwa

nie sadzisz ze ktos wywoluje tyko temat...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
2013 napisał:
Lindemans napisał:
patim napisał:
podaj nazwe tej firmy
zapisz sie do ZZ
napisz do gazety

Aha

bacząc na styl i formę
może to być jedna ze ślicznych żurnalistek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
oboz pracy ???????? paszporty albo dowody wam poodbierali ?????

jestescie zmuszani?????? szef ma wasze nagie zdjecia z imprezy firmowej ???? czy jak ?

co to znaczy ze Ci ktorzy sie nie godza maja problemy?? jakie to problemy??

a to ze prywatnym autem wozisz cement to twoj problem(glupota)

radzilbym sie nie zwalniac na razie ale musisz podac wiecej szczegolow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
2013 napisał:
Lindemans napisał:
patim napisał:
podaj nazwe tej firmy
zapisz sie do ZZ
napisz do gazety

Aha

Nie koniecznie. Wciaz jest dostatek losi, ktorzy daja sie kiwac w ten sposob przez firmy typu "Mietek Bygg". Od poczatku godza sie na walki, w nadzieji, ze z czasem sie poprawi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok